Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Kupuj dwie kratki od b3 lub jedną, jak masz już kawałek zrobiony kratek. Sam na własnej skórze się przekonałem, że to jest łatwiejsze niż się wydawało. Na początku nie chciałem ryzykować z tymi kratkami, ale jednak poszedłem w ciemno. Efekt? Pasuje idealnie! :lol: Te kratki od becztery nie chcą wejść tak jak powinny i są zagięte, a ta leży jak ulał Ja u siebie dorobiłem małą kratkę i dosłownie taką ok. 20cm "środkową" z b4, a reszta od b3 i jest miód malina <ok>
Kilka fotek z tego co w ten weekend podziałane:
Taki trochę czyścioch :mrgreen:
I myślę że trzeba tu niedługo pomyć wszystko bo się zasyfiło ładnie.
Za tydzień raczej nic nie będzia działane bo przez 2 tygodnie nie będzie mnie w domu ,więc jakieś mody wpadną dopiero na swięta ,a będzie to skóra w środku, mam nadzieję ze podświetlenie tylnej popiołki.Plus jeszcze parę bonusów pod maską, umyję też tamten rewir i wyreguluję zamek schowka.Muszę sobie to wszystko zapisać na jednej z moich zołtych ,fikuśnych karteczek :lol:
Halogeny musze jeszcze okleic.
Pzdr
Taki trochę czyścioch :mrgreen:
I myślę że trzeba tu niedługo pomyć wszystko bo się zasyfiło ładnie.
Za tydzień raczej nic nie będzia działane bo przez 2 tygodnie nie będzie mnie w domu ,więc jakieś mody wpadną dopiero na swięta ,a będzie to skóra w środku, mam nadzieję ze podświetlenie tylnej popiołki.Plus jeszcze parę bonusów pod maską, umyję też tamten rewir i wyreguluję zamek schowka.Muszę sobie to wszystko zapisać na jednej z moich zołtych ,fikuśnych karteczek :lol:
Halogeny musze jeszcze okleic.
Pzdr