[Częstochowa] Comiesięczny spot ! Next spot 02.08 godz 19:30
coraz lepiej Panowie, frekwencja nieco lepsza niż 2 tygodnie temu
czekamy na zdjęcia z lustrzanki :mrgreen: trochę ich tam zostało nacykane <lol>
następny spot odbędzie się ---> ANKIETA nad tematem, głosuj !
czekamy na zdjęcia z lustrzanki :mrgreen: trochę ich tam zostało nacykane <lol>
następny spot odbędzie się ---> ANKIETA nad tematem, głosuj !
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2014, 10:36 przez Rybson91, łącznie zmieniany 2 razy.
Hm, hm...
A to nie jest tak, że właśnie w weekend za dwa tygodnie wypadają święta?
Jeśli dobrze wiem, to tak - a to może się wiązać z tym, że mało kto będzie mógł podjechać.
Może warto to odłożyć na PO świętach, jak uważacie?
Rybson - podasz mi swój numer telefonu? Zadzwoniłbym nim bym podjechał do Ciebie z tym wydechem!
Pozdrówka!
A to nie jest tak, że właśnie w weekend za dwa tygodnie wypadają święta?
Jeśli dobrze wiem, to tak - a to może się wiązać z tym, że mało kto będzie mógł podjechać.
Może warto to odłożyć na PO świętach, jak uważacie?
Rybson - podasz mi swój numer telefonu? Zadzwoniłbym nim bym podjechał do Ciebie z tym wydechem!
Pozdrówka!
PaCo666, właśnie wydaje mi się, że skoro każdy będzie miał wolne to frekwencja będzie większa
na VAG'u testowany temat i w święta frekwencja zawsze byłą większa
a spoty były właściwie w każdy świąteczny dzień wieczorem oznacozny czerwoną kartką <ok>
jakby nie patrzeć... nuda, nuda i jeszcze raz nuda a i ileż można jeść :mrgreen:
Odnośnie następnego spota - Ankieta w temacie głosujemy ! mamy do wyboru 3 opcje
1. standardowa (co druga sobota) - 19.04 - 19:30
2. lany poniedziałek - 21.04 - 19:30
3. przesunięcie o jedną sobotę - 26.04 - 19:30
Od następnego spota następuje korekta godziny na 19:30
na VAG'u testowany temat i w święta frekwencja zawsze byłą większa
a spoty były właściwie w każdy świąteczny dzień wieczorem oznacozny czerwoną kartką <ok>
jakby nie patrzeć... nuda, nuda i jeszcze raz nuda a i ileż można jeść :mrgreen:
Odnośnie następnego spota - Ankieta w temacie głosujemy ! mamy do wyboru 3 opcje
1. standardowa (co druga sobota) - 19.04 - 19:30
2. lany poniedziałek - 21.04 - 19:30
3. przesunięcie o jedną sobotę - 26.04 - 19:30
Od następnego spota następuje korekta godziny na 19:30
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2014, 10:38 przez Rybson91, łącznie zmieniany 4 razy.
od następnego spota godzina ulega zmianie na 19:30 co przy jednoczesnym wydłużaniu się dnia da nam więcej światła <ok>
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2014, 13:36 przez Rybson91, łącznie zmieniany 1 raz.
Czułość na poziomie ISO 800-1000, więc na te warunki ok, obiektyw kit-owy i to za*rało sprawę, ale kompresja po wrzuceniu fotek dobiła je do reszty, jeśli ktoś dysponuje lepszym sprzętem będzie fajnie jeśli nie, postaram się przed zmrokiem zaraz na początku cyknąć fotki następnym razem i efekt powinien być.