Audi 90 B3 2.3NG (MomoCorse, smoked front, hella black, -40)
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Ale to jeszcze nie postanowione Postanowione jedynie z zaciskami Co do szpilek pewnie skończy się na planach ;P
_______
Dziś coś tam też zajrzałem do garażu Spasowałem chromowaną listwę na zderzaku, prysnąłem listwę pod chromowaną, bo była łaciata, i wypolerowałem troszku końcówkę wydechu
Przed:
Po:
No i jakieś tam byle jakie zdjęcia brudnej Audi (w normalnych kolorach, bo ktoś tam się upominał )
_______
Dziś coś tam też zajrzałem do garażu Spasowałem chromowaną listwę na zderzaku, prysnąłem listwę pod chromowaną, bo była łaciata, i wypolerowałem troszku końcówkę wydechu
Przed:
Po:
No i jakieś tam byle jakie zdjęcia brudnej Audi (w normalnych kolorach, bo ktoś tam się upominał )
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Z przepolerowaniem wydechu zeszło mi z 20-30minut Front jeszcze odrobinę się zmieni - lampy przerabiał będę na soczewki i polecą w czerń
Dziś od 8 z rana znowu garaż
Przyciemniłem delikatnie halogeny i kierunkowskazy (na próbę - w każdej chwili mogę powrócić do ori). Nie wiem czy zmiana na + czy na - Zobaczy się po przeróbce lamp jak to będzie się zgrywało
Przed:
Pod:
No i troszkę trzeba było ogarnąć kurz pod maską
Dziś od 8 z rana znowu garaż
Przyciemniłem delikatnie halogeny i kierunkowskazy (na próbę - w każdej chwili mogę powrócić do ori). Nie wiem czy zmiana na + czy na - Zobaczy się po przeróbce lamp jak to będzie się zgrywało
Przed:
Pod:
No i troszkę trzeba było ogarnąć kurz pod maską
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Z Suwałk jesteś, to można kiedyś się spotkaćSerus pisze:Ładnie to wygląda. Szczególnie foto spod maski mi się podoba <ok>
Właśnie jak tak popatrzyłem rano na to zdjęcie to tak postanowiłem Zrobię też pewnie jakiś mały porządek z przewodami i kablami co by nie było takiego zamieszaniaPrzemas80 pisze:potraktuj dolot trochę papierkiem wodnym bo zżółkł i imo kierunki pomarańczowe lepsze do ciemnego <ok>
Co do kierunków, to pomarańczowe jakoś mi się nie widzą, ale jak coś to folia pomarańczowa w garażu leży
_______
Wczoraj wybrałem się jeszcze raz wieczorkiem do garażu, bo korciło mnie żeby coś pogrzebać No to zacząłem doprowadzać kolektor do porządku
Tak było:
Póki co tak to wygląda:
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80