[B3/B4 ALL] Diagnostyka VAG
wysio, i raczej nie znajdziesz, pisz do Ganiego https://audi80.pl/ganimadeus,u,29651.htm
powinien Ci pomóc co z tym zrobić <ok>
powinien Ci pomóc co z tym zrobić <ok>
[b4 2.0 abk]problemy z vagcom
Witam.
Mam problem z podłączeniem audi 80 b4 abk+lpg 2 gen. do vagcom.Program to polski vag 4.9.Przekręcam kluczyk na zapłon wchodzę w zakładkę silnik ,odczytuje mi nazwe sterownika itp. odpalam samochód ,mija 2 sekundy i brak komunikacji, napięcie na czarnej wtyczce ~12v na zapłonie , ~14 na odpalonym silniku , kabel na 100% sprawny podłączyłem 2.8 aah i działa na odpalonym silniku ,co może być nie tak ?
PS.odłączałęm zasilanie centralki lpg od aku i nie pomogło
Mam problem z podłączeniem audi 80 b4 abk+lpg 2 gen. do vagcom.Program to polski vag 4.9.Przekręcam kluczyk na zapłon wchodzę w zakładkę silnik ,odczytuje mi nazwe sterownika itp. odpalam samochód ,mija 2 sekundy i brak komunikacji, napięcie na czarnej wtyczce ~12v na zapłonie , ~14 na odpalonym silniku , kabel na 100% sprawny podłączyłem 2.8 aah i działa na odpalonym silniku ,co może być nie tak ?
PS.odłączałęm zasilanie centralki lpg od aku i nie pomogło
Polski VAG 4.9
Witam panowie trzeba mi działającego Polskiego VAG 4.9 z crackiem najlepiej . macie jakis link? albo na e-mail : pawel2804904@wp.pl
00271 Zobacz książkę serwisową <<< gdzie moge to sprawdzic?:)
00271 Zobacz książkę serwisową <<< gdzie moge to sprawdzic?:)