[B4] Zakup klimatronika do ABT z V6 / demontaz
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nie to błąd czujnika który wkładałeś. Czy jak wkładałeś wiązkę wentylatorów miałeś wolny kabel niebiesko-czarny i podłączyłeś? a jak nie pamiętasz to sprawdź czy w tyczce tego czujnika masz plusa po zapłonie jakąś żarówką 5w najlepiej (próbnikiem)
I zmień kodowanie na 00043
Edit.
Sprawdzałem u siebie bo też nie mam tego czujnika i dziś przy temperaturze 10st.C na zewnątrz przy ustawieniu 24st.C w środku grzało nawet ciepło.
I zmień kodowanie na 00043
Edit.
Sprawdzałem u siebie bo też nie mam tego czujnika i dziś przy temperaturze 10st.C na zewnątrz przy ustawieniu 24st.C w środku grzało nawet ciepło.
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
No ale chodzi o wiązkę wentylatorów z climatronikiem? W niej była standardowa kostka zielona z kablem zielono-czerwonym.Rychu82 pisze:z wiązki komora silnika - kabina
Kostka czarna ale z kablem brązowo-zielonym była do przekaźnika 272 i szła od czujnika na głowicy. Ale tego przy V6 nie ma.
Najlepiej właśnie szukaj drugi koniec bo w klimatroniku taki kolor nie występuje w tej wiązce.
taki przewód (biało fioletowy) wychodzi z przekaźnika 204 napisałem"taki" bo nie rozplątywałem instalacji tylko znalazłem taki sam więc to pewnie ten.
wiązka kabina-komora silnika...tylko jedna wiązka mi przechodzi...ta którą zamieniłem z wiązką do wentylatorów innej wiązki komora silnika-kabina nie przeciągałem...byłem pewien, że ma być tylko ta jedna?
PS: jaki bezpiecznik mam dać 40 czy 60A ?
wiązka kabina-komora silnika...tylko jedna wiązka mi przechodzi...ta którą zamieniłem z wiązką do wentylatorów innej wiązki komora silnika-kabina nie przeciągałem...byłem pewien, że ma być tylko ta jedna?
PS: jaki bezpiecznik mam dać 40 czy 60A ?