[ALL] Elementy foteli podgrzewanych
[ALL] Elementy foteli podgrzewanych
Witam, chciałbym zamontować u siebie podgrzewane fotele. Proszę o pomoc w skompletowaniu elementów potrzebnych do założenia w aucie bez takowych siedzeń.
Może ktoś z klubowiczów posiada jakieś elementy do sprzedania ?
Może ktoś z klubowiczów posiada jakieś elementy do sprzedania ?
Solskier, jeżeli możesz to spytaj, ale to raczej nie wyjdzie tanio. Ewentualnie spytaj się ile chce:
- za komplet,
- za same boczki,
- ile chce za same siedzenia,
- ile chce za przełeczniki z wiązkami i przekaźnikami i bezpiecznikiem (jeżeli to zwykły bezpiecznik to daruję, jeżeli taki duży to też )
PS: Ma ktoś fotki poszczególnych elementów ?
- za komplet,
- za same boczki,
- ile chce za same siedzenia,
- ile chce za przełeczniki z wiązkami i przekaźnikami i bezpiecznikiem (jeżeli to zwykły bezpiecznik to daruję, jeżeli taki duży to też )
PS: Ma ktoś fotki poszczególnych elementów ?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
OGr, Tu masz linka, to są te fotele. http://moto.allegro.pl/item273778787_au ... ytas_.html
Witam. Podłączę sie do tematu. Ja mam u siebie ogrzewane fotele, ale od jakiegoś czasu fotel kierowcy raz grzał, a raz nie. Pojechałem do elektryka i stwierdził że jest jakaś przerwa na obwodzie i odłączył mi ogrzewanie siedziska a zostawił tylko oparcie. Jeśli ktoś wie czy można to jakoś naprawić (bez większej ingerencji w fotele tzn. rozpruwanie ich wymiana mat grzewczych i ponowne zszywanie) to proszę o informacje. Pozdrowionka.
Ja zakładałem maty u siebie i nic nie trzeba pruć ani szyć. Najgorzej to maty dostać.wf-ista pisze:(bez większej ingerencji w fotele tzn. rozpruwanie ich wymiana mat grzewczych i ponowne zszywanie
I właśnie jak by kto miał zdjęcia tych przekaźników i je wrzucił to bym był wdzięczny. Przełączniki mam instalacje mam maty zamontowane tylko z tymi przekaźnikami mi zostało. 8-)