[b4 1.9 TDI 1Z] Brak kierunkowskazów i wycieraczek
[b4 1.9 TDI 1Z] Brak kierunkowskazów i wycieraczek
Witam jeszcze raz na forum.
Wczoraj postanowiłem przeprać i dokładnie wyczyścić swojego zetorka.
Zdemontowałem wykładzinę wszystko zostało wyczyszczone i kolejne dnia złożone i okazało się ze nie działają kierunkowskazy, wycieraczki oraz nie działają awaryjne. Było kilka podobnych tematów, niestety żaden nie pomógł. Podobną awarie miałem pół roku temu i wymieniałem przekaźnik po czym wszystko wróciło do normy.
Po włączeniu awaryjnych słychać tylko jedno cyknięcie przekaźnika...
Bezpieczniki oczywiście sprawdzone.
Wczoraj postanowiłem przeprać i dokładnie wyczyścić swojego zetorka.
Zdemontowałem wykładzinę wszystko zostało wyczyszczone i kolejne dnia złożone i okazało się ze nie działają kierunkowskazy, wycieraczki oraz nie działają awaryjne. Było kilka podobnych tematów, niestety żaden nie pomógł. Podobną awarie miałem pół roku temu i wymieniałem przekaźnik po czym wszystko wróciło do normy.
Po włączeniu awaryjnych słychać tylko jedno cyknięcie przekaźnika...
Bezpieczniki oczywiście sprawdzone.
Styki wyglądają idealnie, natomiast zastanawia mnie przekaźnik 213 od odciążenia styku X, był strasznie gorący i ma 2 takie jakby przypalone styki. Czy to może być winowajca ?
Dodam jeszcze ze po wyjęciu wykładziny miałem basen z lewej strony, woda dostawała się otworem linki do zamka maski, teraz już jest sucho
Dodam jeszcze ze po wyjęciu wykładziny miałem basen z lewej strony, woda dostawała się otworem linki do zamka maski, teraz już jest sucho
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z