[Audi B4 TDI AVANT 95r] Szare 1z + Gt1849v ++
Przemas80, W halo mam ułamany jeden plastik dlatego tak odstaje, ale ogarnę to jak będę miał na to czas
Przemo95, Szału nie ma, bo jeszcze czekam na pompę 11mm i poprawę softu, na razie jest 1,15bara więc nie za wiele. Ale i tak podoba mi się jak to jeździ bardzo przyjemnie
[ Dodano: 2014-04-15, 10:47 ]
11mm założone na fali AFN i od razu została zrobiona poprawa softu pod wszystkie graty jeździ się bardzo fajnie :mrgreen:
Przemo95, Szału nie ma, bo jeszcze czekam na pompę 11mm i poprawę softu, na razie jest 1,15bara więc nie za wiele. Ale i tak podoba mi się jak to jeździ bardzo przyjemnie
[ Dodano: 2014-04-15, 10:47 ]
11mm założone na fali AFN i od razu została zrobiona poprawa softu pod wszystkie graty jeździ się bardzo fajnie :mrgreen:
rakieta, rakieta na pewnoPrzemo95 pisze:No po tych modach to zetor pewnie chodzi jak rakieta . Masz jakieś filmiki z audicą w akcji?
sory ale ponad miesiac neta nie mialem...
Filip, mody swietne, ja szykuje po malutku podobny setup ale patent z separatorem oleju tez wypas, mysle nad czyms swoim ale bardziej w "separator oleju" (bmw ma to ori zamontowane) nie zapiety do dolotu
nie musze pytac bo wiem ze masz usmiech na twazy po zamontowaniu 11mm kij tam z fala
ile myslisz masz teraz koni pi razy drzwi?!
-Dave
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Pieknie, na czerwiec ja Wybiore się do Muniora to też głowiczke dorzuci i uszczelni pompe. Za tydzień pewnie głowica Afn wleci i kolektor dolotowy ASZ. Wszystko juz przygotowane tylko montować <ok>
Teraz to juz dobra rakieta z takiego zetora zrobiona i mozna przemieszczać się bardzo dynamicznie i elastycznie :mrgreen:
Teraz to juz dobra rakieta z takiego zetora zrobiona i mozna przemieszczać się bardzo dynamicznie i elastycznie :mrgreen:
I o to chodzi teraz na pompie 11mm niesamowicie podoba mi się dół, elastyczny i mocny, oczywiście Kostrz wysterował tak żeby ogień był na wyższych obr. dlatego dól nie jest agresywny, ale można dostojnie przyspieszać nawet poniżej 2tys. obrKrzysiek 84 pisze:Pieknie, na czerwiec ja Wybiore się do Muniora to też głowiczke dorzuci i uszczelni pompe. Za tydzień pewnie głowica Afn wleci i kolektor dolotowy ASZ. Wszystko juz przygotowane tylko montować <ok>
[ Dodano: 2014-04-16, 20:20 ]
Dodam jeszcze że FMIC chodzi znakomicie Jestem w fazie robienia testów, czyli zamontowałem sondę termometru w dolocie i mierzę temp. powietrza Wcześniej też tak miałem zrobione, na t15 + ori smic przy prędkości ok. 100-110km/h bez przyspieszania miałem 25-30'C więcej od temp. zewnętrznej i przy bucie temp. ta leciała wysoko, teraz na T2 + FMIC wynik jest taki, przy 100-120km/h mam 5-6'C więcej od temp. zewnętrznej, a jak jechałem w deszczu to ok. 3'C a przy bucie na razie max 15'C więcej od temp. zew. więc jest super
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.beGanimadeus pisze:Dobra dobra gadu gadu ;d a filmiku ani jeden ani drugi nie wrzuci jak to jedzie od 0 pierwsze 3 biegi ;p
:mrgreen:
matek10912
Krzysiek 84, Pierwszy link nie chodzi :->
Miałem gdzieś dwa filmiki ale na starym sofcie 2 lata temu :mrgreen: na jednym na 5 biegu a na drugim 4,5 bieg od 80-186km/h bo więcej wtedy nie jechał ale z tego co liczyłem to nie było różnicy w przyspieszeniu na obu filmach.
Jak coś nowego nagram to może wrzucę
Miałem gdzieś dwa filmiki ale na starym sofcie 2 lata temu :mrgreen: na jednym na 5 biegu a na drugim 4,5 bieg od 80-186km/h bo więcej wtedy nie jechał ale z tego co liczyłem to nie było różnicy w przyspieszeniu na obu filmach.
Jak coś nowego nagram to może wrzucę
- Krzysiek 84
- Junior Admin