to ja nie wiem mi bardziej schodzi na prawo mocowanie zderzaka nie jest na środku :lol:Niki20 pisze:wujo1, na środku mocowany jest tak samo jak ori
Audi Cabrio by bendek88
nie chcialem sie zdradzac robie sporo rzeczy :mrgreen: skracam gwint frezuje fasolki na kolumnach by zrobic maly negatyw i zejsc jeszcze 10-15mm nizej niz mialem w zeszlym sezonie, na tyle walcze by zrobic negatyw, kilka czesci u lakiernika, miedzy innymi wygladzony przedni zderzak (bez wneki na tablice) naprawa przypalonych blotnikow, cale wnetrze od ponad tygodnia jest juz u tapicera felgi sa na polerce, zrobione odblysniki w halogenach, kupione pomaranczone kierunki, i takie tam nie moge za duzo zdradzac mysle ze za mniejwiecej miesiac bedzie cacy to wrzuce foto :mrgreen: pozdro
niestety odpuscilem sobie negatyw , po wielu probach doszedlem do wniosku ze zostaje normalnie z przodu troche opuszczam a tyl bez zmian, auto aktualnie u lakiernika, wnetrze z grubsza poskladane zostalo jeszcze kilka rzeczy do ogarniecia, moze w swieta uda sie wszystko poskladac do kupy,
a tu takie male foto sory za jakosc
a tu takie male foto sory za jakosc