[B4 All] Rezanko podłokietnika.
hehe, ja ten podłokieć kupiłem na drugi dzień po kupieniu autka i montowałem bez wyciągania tunela - troche gimnastyki i się da
co do trwałości to mój ma już prawie rok i nic się z nim nie dzieje
to zwykła czarna skajka. uniwersalna moim zdaniem, więc pasuje. możnaby obszyć oryginalnym materiałem, ale moim zdaniem wyglądałoby zbyt "kanapowo"wilu8 pisze:Doc, jak pasuje materiał do orginalnych w audi ?
co do trwałości to mój ma już prawie rok i nic się z nim nie dzieje
Panowie jak juz kiedyś pisałem mam podłokietnik od A6 u siebie, dzisiaj znalazłem coś takiego na allegro..jakby kogoś interesowało.
PODŁOKIETNIK C4 A6
Ps. niestety nie jest cały skórzany...czyzby jakis skladak? :mrgreen:
PODŁOKIETNIK C4 A6
Ps. niestety nie jest cały skórzany...czyzby jakis skladak? :mrgreen:
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
dzisiaj zakupiłem za przysłowiową złotówkę taki to podłokietnik wymontowany z audi b3. mam pytanko czy ktoś taki ma zamontowany i jak bo w tym na razie brakuje uchwytu, wykonanie jest całkiem niezłe i komponuje się z plastikiem w mojej niuni, początkowo myślałem o obszyciu, ale teraz, interesuje mnie jak to zamontować
Doc pisze:ori w B4 był montowany do siedzenia nie do tunelu.
Aby zamontować ori trzeba zmienić siedzenie, lub rozpruć je i porządnie rezać mocowanie.
Jak było w przypadku tego podłokietnika - nie wiem.
Ja kupiłem taki od C4 jak w tej aukcji. Pasuje idealnie, trochi trzeba się pobawić z montażem, ale warto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Kosztował 200 zeta, ale co ori to ori. Oglądałęm te z allegro montowane do tunelu i stwierdziłem, że wolę dołożyć trochę kasy.
Ja założyłem ori - nie jest z tym tak dużo roboty, a efekt dużo lepszy (a spawać nic nie trzeba)Doc pisze:Piszecie o ori...
Powodzenia Wam życzę w rezaniu tego w fotel, który nie miał podłokietnika.
Rozpruwanie tapicerki, zrobienie zaczepu, spawanie go do szkieletu.
Jedyna słuszna metoda to zakup całego fotela i zmiana tapicerki, lub samozaparcie i możliwości warsztatowe typu UFOtm