[Mazowieckie] Warszawa - wschodnia część Wisły
Mnie nikt nie trzyma, ale sam spot dla podjechania autami i pogadania już mnie nie jara. Jakby były jakieś auta w których coś ciekawego jest dłubane to na pewno byłoby więcej chętnych, bo takie oglądać chce mi się nawet jechać 100km.
Jeśli będę w domu przed 20 to może przejadę się pod OBI na radzymińskiej i M1 Marki. Jak ktoś mnie zobaczy to trąbić proszę.
Ewentualnie jak ktoś pije piwko tudzież mocniejsze trunki, może podbić później na ulicę Przy Grodzisku, która jest blisko obu lokalizacji.
Jeśli będę w domu przed 20 to może przejadę się pod OBI na radzymińskiej i M1 Marki. Jak ktoś mnie zobaczy to trąbić proszę.
Ewentualnie jak ktoś pije piwko tudzież mocniejsze trunki, może podbić później na ulicę Przy Grodzisku, która jest blisko obu lokalizacji.
Ja mam chęć jechać ale dla dwóch lub trzech aut nie wiem czy ma to sens. Pamiętam zimą jak przyjechała spora ekipa na parking, to chyba było blue city. Ty Atlas byłeś wtedy z Igorem chyba. Tak nawiasem to czemu sprzedaje chłopak swoje 4.2 ? Takie spotkania miały wówczas rację bytu a teraz zaczynam mieć podobne podejście. W sumie ja także około 20 wpadnę pod Obi i M1. postoje 2 minuty i jak nikogo nie będzie uciekam. Co do M1 bo to spory parking to będę stał gdzieś w okolicach media marktu.