[B4] Wykonanie dekorów
[B4] Wykonanie dekorów
Witam,
Czy ktoś może wie gdzie można wykonać dekory carbonowe jak były w RS2 ? Z tą niebieską nitką ? Zależy mi na 100% kopii , dorwanie tego graniczy z cudem . Pisałem trochę po firmach które zajmują się hydrografiką ale niestety nie umieją takiego czegoś zrobić . Z prawdziwego carbonu cena lekko wysoka ale jak kiedyś się pytałem to chyba też bez tej niebieskiej nitki mogą zrobić dobrze nie pamiętam . Bo z tego co wiem te dekory w RS2 nie były z prawdziwego carbonu :-|
Czy ktoś może wie gdzie można wykonać dekory carbonowe jak były w RS2 ? Z tą niebieską nitką ? Zależy mi na 100% kopii , dorwanie tego graniczy z cudem . Pisałem trochę po firmach które zajmują się hydrografiką ale niestety nie umieją takiego czegoś zrobić . Z prawdziwego carbonu cena lekko wysoka ale jak kiedyś się pytałem to chyba też bez tej niebieskiej nitki mogą zrobić dobrze nie pamiętam . Bo z tego co wiem te dekory w RS2 nie były z prawdziwego carbonu :-|
A może to zastosujesz http://allegro.pl/folia-carbon-4d-czarn ... 52964.html
- karolas123
- Forum Audi 80
z tego co wiem to nie było prawdziwego carbonu w rs tylko malowane ,co do ASO, z tego co wiem , jeden dekor to koszt 1200 zł a gdzie pozostałe plus poduszka pasażera :lol: Szukam na spokojnie czegoś, cars -dream pisałem za wsio by chcieli 1400 zł ale właśnie nie pamiętam ale coś pisali że też by mieli problem z tą niebieską nicią
a oklejanie folią nie wchodzi w grę
a oklejanie folią nie wchodzi w grę
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
foto poglądowe jak to u Nas wychodzi, główny panel jest szerokiego splotu, ciężko się układa i nie jest łatwo przesycić żywicą żeby wydobyć powietrze z między włókien. Drzwiowe natomiast z bardzo fajnego gęstego splotu o małej twardości, super się formuje... Jedyny problem to żelkot który jak widać niewiadomego pochodzenia robi przebarwienia mlecznoniebieskie co bardzo wkurza bo po nałożeniu na formę tego nie widać a niespodzianka jest przy wydobywaniu produktu z foremki. Krew człowieka zalewa - ale jak chce się ideał to pozostaje właśnie ASO lub naklejka...
fotki po nałożeniu klaru przed szlifowaniem i polerowaniem...
fotki po nałożeniu klaru przed szlifowaniem i polerowaniem...
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 09:45 przez UFOtm, łącznie zmieniany 3 razy.