Te lecą na aukcję i nie zmienię decyzji (Chyba ze ktoś zaproponuję dobrą $$$)
Zawsze możesz moje byłe, swoje teraźniejsze pchnąć i licytować kolejny komplet
[A6 C4] Avant USA 1.9 TDi 60/40 OZ 18"
Przód niestety replika, ale szukam ORI
Tak się Audi prezentowało na malutkim, ale jakże miłym spocie C4 w Żorach:
Troszkę trzeba było zadbać o lakier, bo poprawki lakiernicze na tą chwilę odchodzą na dalszy plan. Nadgarstki z lekka swędziały Żałuję, że nie mam zdjęć z bliska przed... Ale przed VAG Integracją w Raciborzu będzie poprawka i wtedy zadbam o zdjęcia
A tak leży i czeka, żeby zasiąść za jej stery
VAG Integracja Racibórz z chłopakami z PKA C4
Pogoda nie rozpieszczała, ale warto było podjechać zobaczyć znajome twarze, zamienić kilka słów Następnym razem obowiązkowo lepsza pogoda
Trzy zielone żabki się spotkały:
Kilka dni temu był mały incydent, Audi lekko oberwało i to z mojej winy
A tak wyglądała ofiara po całym zdarzeniu:
Prędkość poniżej parkingowej, ledwo sprzęgło popuściłem - Audi twardziel
A tutaj, żeby nie było że stoję w miejscu - nowa blacha + duże prawe lustro
[ Dodano: 2014-06-30, 16:36 ]
Ostatnimi czasy doba jest za krótka... Praca, kobieta, kochanka (C4) - kiedy tu odpoczywać?
Auto jak na razie sprawuje się dobrze, bałem się o zawieszenie przy obniżeniu, dużym kole i tutaj niespodzianka jestem miło zaskoczony - wszystko w porządku
Mały test pojemności bagażnika:
Kilka dni temu z kolegą postanowiliśmy zrobić z coś z moimi różowymi kierunkami W ruch poszła czerwona folia, nożyk do tapet, suszarka i trochę sprawności manualnej Mańka
W końcu znalazłem zderzak, niestety nie US ;/ Ale przynajmniej pod kolor okazało sie ze sprzedawca ma też zdrowy przedni lewy błotnik i chromy wokół szyb Niewiele myśląc po krótkiej rozmowie telefonicznej za 2 dni byłem po części
Zderzak na miejscu:
Planów jeszcze masa, część w trakcie realizacja :mrgreen: do kolejnych się zbieram albo zbieram $
Podoba sie czy sie nie podoba? :roll:
[ Dodano: 2014-07-20, 14:33 ]
A tak jechałem kilka dni temu do pracy, a zaraz później po przegląd serce bolało, że muszę "z czymś" takim wyjechać na miasto Polskie przepisy mnie miażdżą, zobaczcie sami:
Oczywiście zaraz po podbiciu przeglądu i powrocie do domu wróciła na miejsce blacha USA
Tak się Audi prezentowało na malutkim, ale jakże miłym spocie C4 w Żorach:
Troszkę trzeba było zadbać o lakier, bo poprawki lakiernicze na tą chwilę odchodzą na dalszy plan. Nadgarstki z lekka swędziały Żałuję, że nie mam zdjęć z bliska przed... Ale przed VAG Integracją w Raciborzu będzie poprawka i wtedy zadbam o zdjęcia
A tak leży i czeka, żeby zasiąść za jej stery
VAG Integracja Racibórz z chłopakami z PKA C4
Pogoda nie rozpieszczała, ale warto było podjechać zobaczyć znajome twarze, zamienić kilka słów Następnym razem obowiązkowo lepsza pogoda
Trzy zielone żabki się spotkały:
Kilka dni temu był mały incydent, Audi lekko oberwało i to z mojej winy
A tak wyglądała ofiara po całym zdarzeniu:
Prędkość poniżej parkingowej, ledwo sprzęgło popuściłem - Audi twardziel
A tutaj, żeby nie było że stoję w miejscu - nowa blacha + duże prawe lustro
[ Dodano: 2014-06-30, 16:36 ]
Ostatnimi czasy doba jest za krótka... Praca, kobieta, kochanka (C4) - kiedy tu odpoczywać?
Auto jak na razie sprawuje się dobrze, bałem się o zawieszenie przy obniżeniu, dużym kole i tutaj niespodzianka jestem miło zaskoczony - wszystko w porządku
Mały test pojemności bagażnika:
Kilka dni temu z kolegą postanowiliśmy zrobić z coś z moimi różowymi kierunkami W ruch poszła czerwona folia, nożyk do tapet, suszarka i trochę sprawności manualnej Mańka
W końcu znalazłem zderzak, niestety nie US ;/ Ale przynajmniej pod kolor okazało sie ze sprzedawca ma też zdrowy przedni lewy błotnik i chromy wokół szyb Niewiele myśląc po krótkiej rozmowie telefonicznej za 2 dni byłem po części
Zderzak na miejscu:
Planów jeszcze masa, część w trakcie realizacja :mrgreen: do kolejnych się zbieram albo zbieram $
Podoba sie czy sie nie podoba? :roll:
[ Dodano: 2014-07-20, 14:33 ]
A tak jechałem kilka dni temu do pracy, a zaraz później po przegląd serce bolało, że muszę "z czymś" takim wyjechać na miasto Polskie przepisy mnie miażdżą, zobaczcie sami:
Oczywiście zaraz po podbiciu przeglądu i powrocie do domu wróciła na miejsce blacha USA