Przywitaj się z nami
-
Michal15955
- Forum Audi 80

Witam.
Mam nadzieję, że kobiety ze swoimi brykami również są mile widziane na forum.
Pewnie w porównaniu z męskim gronem moja wiedza jest niewielka-choć nieskromnie przyznam, że coś tam wiem o samochodach
Na imie mi Sara i jeżdże Audi 80 B4 92r AAH 2.8E. Jestem pierwszym właścicielem w kraju, a 3 w ogóle. Autko z przebiegiem 241tys, dostałam je w prezencie od wujka z Niemiec
3 lata stało w garażu, ale od 11.04.2014r auto już zarejestrowane i bujam się po naszych drogach.
Liczę w razie czego na jakieś rady ponieważ parę rzeczy w swojej niuńce mam do ogarnięcia:)
Mam nadzieję, że kobiety ze swoimi brykami również są mile widziane na forum.
Pewnie w porównaniu z męskim gronem moja wiedza jest niewielka-choć nieskromnie przyznam, że coś tam wiem o samochodach
Na imie mi Sara i jeżdże Audi 80 B4 92r AAH 2.8E. Jestem pierwszym właścicielem w kraju, a 3 w ogóle. Autko z przebiegiem 241tys, dostałam je w prezencie od wujka z Niemiec
Liczę w razie czego na jakieś rady ponieważ parę rzeczy w swojej niuńce mam do ogarnięcia:)
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez incognito, łącznie zmieniany 1 raz.
- darekmalickiwp
- Forum Audi 80

- Imię: Darek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Witam
Serdecznie witam wszystkich klubowiczów a także tych co odwiedzają strony klubu. Mam na imię Darek i mieszkam w Wilkołazie. Stronami klubu interesuję się od kiedy kupiłem audi b3. Było to 14 lat temu. Obecnie mam b4 1,9tdi , a b3 jeżdzi syn. Obaj jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam.
- mlodzian149
- Forum Audi 80

Witam
Mam na imię Maciej i jestem z Kołobrzegu. Posiadam b4 kombi 1.9 TDI 
-
aras_bielsko
- Forum Audi 80

Witam wszystkich,AREK mam na imię, jestem z Bielska-Białej posiadam Audi 80 B4 2.6 V6 ABC 92r. Sedan
Kolor Srebrny
Autko zakupiłem w Wadowicach,od właściciela który jest zarejestrowany w klubie audi 80
tak więc autko mam oklejone naklejkami klubowymi :mrgreen: więc się zarejestrowałem
pozdrawiam wszystkich 
Kolor Srebrny
Autko zakupiłem w Wadowicach,od właściciela który jest zarejestrowany w klubie audi 80
tak więc autko mam oklejone naklejkami klubowymi :mrgreen: więc się zarejestrowałem
-
CookieMonster
- Forum Audi 80