[B3 1.8 PM] nie pokazuje temperatury :(
[B3 1.8 PM] nie pokazuje temperatury :(
Wiem ze jest już dużo postów z tym problemem ale nie znalazłem rozwiązania.Problem polega na tym ze nie pokazuje na wskaźniku temperatury nic , wymieniłem czujnik co prawda na używany i nic nie dało .Sprawdzałem to do czujnika nie dochodzi prąd . Ktoś wie gdzie leży problem ?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
tam niema filozofi
jedna koncowka wskaznika jest bezposrednio polaczona ze stabilizatorem napiecia, jego wykluczam bo nic nie piszesz ze wskazania poziomu paliwa masz nie zgodne
a druga koncowka od wskaznika temp idzie bezposrednio na czujnik, z kolei drugi koniec czujnika idzie na mase, wiec jedynie cos ci nie laczy
- przy czujniku
- przy wskazniku,
- przy kostkach licznika
- i najgorsza sprawa wlasciwie nie do wykrycia peknieta sciezka na plytce licznika
- zmne luty przy kostkach licznika, choc to watpie bo nic innego nie opisujesz ze inne sprawy nie dzialaja
jedna koncowka wskaznika jest bezposrednio polaczona ze stabilizatorem napiecia, jego wykluczam bo nic nie piszesz ze wskazania poziomu paliwa masz nie zgodne
a druga koncowka od wskaznika temp idzie bezposrednio na czujnik, z kolei drugi koniec czujnika idzie na mase, wiec jedynie cos ci nie laczy
- przy czujniku
- przy wskazniku,
- przy kostkach licznika
- i najgorsza sprawa wlasciwie nie do wykrycia peknieta sciezka na plytce licznika
- zmne luty przy kostkach licznika, choc to watpie bo nic innego nie opisujesz ze inne sprawy nie dzialaja
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80