[Audi Coupe Quattro] by Niki20
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Dzięki Irku
Wracając do tematu coupe Już nawet śmiać mi się nie chce z druciarstwa jakie ludzie potrafią wykonać... Uchwyt lampy klejony był silikonem :lol: :lol: Felga krzywa i pęknięta, uchodziło z niej powietrze więc poprzedni właściciel wpadł na wspaniały pomysł i zainstalował dętkę :lol: :lol: :lol:
Jak coś nowego znajdę to będę pisał <ok>
aaa tulejki na wahaczach wyrąbane na zero, magiel do roboty, skrzynia cieknie, poduszki pod silnikiem pozrywane...
... kocham to auto <ok>
Wracając do tematu coupe Już nawet śmiać mi się nie chce z druciarstwa jakie ludzie potrafią wykonać... Uchwyt lampy klejony był silikonem :lol: :lol: Felga krzywa i pęknięta, uchodziło z niej powietrze więc poprzedni właściciel wpadł na wspaniały pomysł i zainstalował dętkę :lol: :lol: :lol:
Jak coś nowego znajdę to będę pisał <ok>
aaa tulejki na wahaczach wyrąbane na zero, magiel do roboty, skrzynia cieknie, poduszki pod silnikiem pozrywane...
... kocham to auto <ok>
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
UP.
W końcu zaczynamy konkretną zabawę
V6 wyleciało, wlatuje V8 AHC 340PS z Audi S8 Wszystko dokładnie opiszę jak swap będzie ukończony w 100%
Pozdrawiam
aaa jak dzisiaj usłyszałem dźwięk tego silnika to do teraz jego brzmienie dźwięczy mi w uszach :shock:
ps. Serdeczne podziękowania dla Kuby (kuba411vm) za dotychczasową pomoc i tą którą mnie jeszcze zapewne uraczy
W końcu zaczynamy konkretną zabawę
V6 wyleciało, wlatuje V8 AHC 340PS z Audi S8 Wszystko dokładnie opiszę jak swap będzie ukończony w 100%
Pozdrawiam
aaa jak dzisiaj usłyszałem dźwięk tego silnika to do teraz jego brzmienie dźwięczy mi w uszach :shock:
ps. Serdeczne podziękowania dla Kuby (kuba411vm) za dotychczasową pomoc i tą którą mnie jeszcze zapewne uraczy
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Cześć Świetny wybór silnika i jego stan na zdjęciu.Biorąc pod uwagę że Cuope jest lżejsze o 400kg od S8 która ma 5.5 sek do 100km/h to w tej budzie AHC będzie się czuło jak ryba w wodzie hmm na asfalcie nawet gdyby się nie dało zejść niżej.Męska przyjemność z jazdy gwarantowana. A co do dźwięku silnika który jest i tak świetny może go kiedyś Dominik ubarwisz przy róże końcowej.Nie wiem jak to konkretnie się nazywa ale hmm przysłony sterowane pod ciśnieniowo nadające jeszcze fajniejszy gang.Pozdrawiam i powodzenia w modach
Wiesz tak myślałem o etapie Twoich prac <ok> Mam nadzieje że do żyję i moje auto,bo Ciebie,Puszka i resztę świty jeśli się da to chciałbym poznać.Do Rzeszowa mam hmm rzut beretem a i Solinę też chciałbym zobaczyć ponownie po raz drugi.Mam jeszcze jedno auto z Krakowa do zobaczenia ale jak u Ciebie,prace trwają. PozdrawiamNiki20 pisze:Slawo777, najpierw silnik będzie osadzony i podłączony a później własnie będę wydech robił... Na pewno na końcu będzie dwu-rurka i 3 przelotowe tłumiki po to by dało się w miarę komfortowo poruszać