Widać w końcu jakieś postępy oby tak dalej, a zrobisz z tego rakietę :mrgreen: heheMaciek_B4 pisze:na tą chwilę wyciąłem katalizator i zaślepiłem EGR :mrgreen:
[Audi 80 B4] w trakcie swapu na ABZ
Nie myślałem, ze będzie aż tak wygodna trochę rzeźby jest ale warto
[ Dodano: 2014-04-27, 10:35 ]
miałem chwile wolnego czasu więc dokończyłem polerkę końcówki wydechu i biorę się powoli za wnętrze :mrgreen: zmieniłem górę kanapy na szarą pasującą do foteli, teraz szukam boczków i wykładziny chyba, że ktoś się zamieni za niebieskie <ok>
i lepsza fotka kierownicy
[ Dodano: 2014-04-27, 10:35 ]
miałem chwile wolnego czasu więc dokończyłem polerkę końcówki wydechu i biorę się powoli za wnętrze :mrgreen: zmieniłem górę kanapy na szarą pasującą do foteli, teraz szukam boczków i wykładziny chyba, że ktoś się zamieni za niebieskie <ok>
i lepsza fotka kierownicy
Tego nie wiedziałem, może uda mi się ją zrezać żeby założyć okrągła taśmęPrzemo95 pisze:Kierownica pierwsza klasa . Tylko wiedzże jak obudowę na kwadratową taśmę kupisz to i pająka musisz zmieniać.
[ Dodano: 2014-05-06, 19:01 ]
kilka fot z Nowego Stawu :mrgreen:
[ Dodano: 2014-06-21, 10:22 ]
na tą chwile audi dostało wtryski od AFN i kompa 16bit nie wiedziałem że będzie aż taka różnica w mocy , teraz zostało zmienić uszczelniacz na wale, i biorę się ostro za budę <ok>