[Audi 80 B3] Żaba, dalsze losy.
jaki uchwyt?
jesli chodzi ci o ten z fotela w B4 to moge ci taki sam zorganizowac razem z gaśnica jesli chcesz.
http://sklep.trio.com.pl/galerie/g/gasn ... g_9340.jpg
jesli chodzi ci o ten z fotela w B4 to moge ci taki sam zorganizowac razem z gaśnica jesli chcesz.
http://sklep.trio.com.pl/galerie/g/gasn ... g_9340.jpg
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
full profi, wiadomo kto robił, a materiał podjumany z nasa, dlatego silnik wisi na kilku włoskach - iście naturalna rzecz - wzorowana na pajęczynach. Nieziemsko wyczymałe połączenie. Podobnie jak mocowanie silnika na zdjęciu z fejsika... :lol:keczy pisze:tak w ogóle, to nikt sobie jeszcze nie robił jaj z tego śnurka z kokardką w tle, na którym wisi cały ten niemiecki bałagan
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Jestem naprawdę pod olbrzymim wrażeniem. Profi robota! <ok> Przeraża mnie jedynie ten bałagan w elektryce. Sam wiem ile czasu zajmuje ogarnięcie ori wiązki jak coś nie bangla. A tutaj jeszcze kwestia swapu. No, no . A jak ogarniesz kwestie obecnego licznika w konsoli? Nagrzewnica ta sama czy z wersją klimatronic? Powodzenia!
Ten makaron to i mnie przeraża :roll:
Jesli chodzi o sam licznik, predkosciomierz, obrotomierz , wskaznik paliwa to wszystko bedzie dzialac po podlaczeniu kabli poprostu, jedynie wskaznik temp. przeklamuje ale sprawe zalatwia wkrecenie dodatkowego czujnika temp. w uklad.
W jakim sensie?Patrique pisze:A jak ogarniesz kwestie obecnego licznika w konsoli?
Jesli chodzi o sam licznik, predkosciomierz, obrotomierz , wskaznik paliwa to wszystko bedzie dzialac po podlaczeniu kabli poprostu, jedynie wskaznik temp. przeklamuje ale sprawe zalatwia wkrecenie dodatkowego czujnika temp. w uklad.