[b3/b4] Ramka i galka zmiany biegow
- crasher102
- Forum Audi 80
właśnie się też nad tym zastanawiałem ale stwierdziłem że za dużo będzie tej czerwienigoldi j51 pisze:witam ja bym dał czerwono czarną pod kolor siedzeń
każdy lubi co innego może i wieś tuning ale mi się podoba lepszy od starego już popekanego i dziurawego no i materiał lepszej jakościcrasher102 sorrki ale mi to wszystko podchodzi pod wieś tuning
cykor79 wielkie dzięki :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie zakładaj tego bo to wogole już nie pasuje, chyba że masz jakieś inne akcenty chromu w aucie ale jeśli taa po prostu chcesz założyć to ja bym sobie to darował .Za bardzo rzuca się w oczy i nie pasuje do wystroje wnętrza AUDI 80. Ostatecznie jak już bardzo chcesz chrom, to kup sobie na metry chrom w listwach na allegro i zrób sam ramkę delikatną listwą o małej średnicy tak tylko dla zaakcentowania chromu. Chłopaki tak robię i to ładnie wygląda. A takie ramki z allegro to naprawdę są za duże i nie pasują. Taka moja opinia.crasher102 pisze: P.S Czy ktoś ma moze założą aluminiową ramkę do biegów i mógłby dać fotkę? bo chciałbym zobaczyć jak to wygląda już w samochodzie