Avant 1z, mój KARAWANIK ;)
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja mam kolektor ssący ASZ i flanszę redukcyjną do tego, jeśli Cię to zainteresuje.
Swoją też muszę położyć chyba o chociaż te -35mm bo jednak lepiej wygląda nawet o tyle obniżona. jak się jeździ po obniżeniu, sporo twardziej jest? bo też jesli już to bym zapodał właśnie H&R lub coś w ten deseń. :mrgreen:
Swoją też muszę położyć chyba o chociaż te -35mm bo jednak lepiej wygląda nawet o tyle obniżona. jak się jeździ po obniżeniu, sporo twardziej jest? bo też jesli już to bym zapodał właśnie H&R lub coś w ten deseń. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeździ się normalnie, troszkę twardziej ale jak dla mnie jest lepiej, bo na serii to za bardzo buja, fakt na takich dołach trochę za sztywno ale ja jestem zadowolony, spodziewałem się, że będzie twardziej ale jest akurat . początkowo szukałem Eibach, ale do avanta nie ma i stąd decyzja na H&R dobry wybór, a jak ten kolektor się sprawuje są jakieś zmiany w pracy silnika?
Nie miałem okazji ani czasu zamontować jeszcze. Podobno troszkę mniej dymi, silnik brzmi też troszeczkę inaczej, lepiej napełnia cylindry. Na pewno przyda się w większych modach, jest sporo większy od standardowego kolektora, jak się nie sprzeda to koniec końcem zamontuję to u siebie przy okazji robienia rozrządu. Ale póki co jest do wzięcia.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: