Grabina Otwarcie sezonu 02-04.05.2014
Panowie, pogodę cały czas zamawiam ale nawet jak nie będzie to i tak będzie gorąco, będę trzymał kciuki
kwiatu88, możliwe że będzie wolny domek w zależności jak się ludzie rozłożą po domkach. Na tą chwilę zarezerwowany domek ma Bloku 4 osobowy oraz Chybo pokój 2 osobowy. Miejsc jest więcej niż ludzi którzy się zjawią.
Ważne info, rozmawiałem dzisiaj z szeryfem i z racji tego, że musi iść jutro do pracy będzie później niż zwykle 16-18, ma być jego pracownik i jeśli ktoś z was przyjedzie wcześniej, to ma się bez problemu rozgościć.
kwiatu88, możliwe że będzie wolny domek w zależności jak się ludzie rozłożą po domkach. Na tą chwilę zarezerwowany domek ma Bloku 4 osobowy oraz Chybo pokój 2 osobowy. Miejsc jest więcej niż ludzi którzy się zjawią.
Ważne info, rozmawiałem dzisiaj z szeryfem i z racji tego, że musi iść jutro do pracy będzie później niż zwykle 16-18, ma być jego pracownik i jeśli ktoś z was przyjedzie wcześniej, to ma się bez problemu rozgościć.
Pogoda na Grabinę :mrgreen:bloku pisze:A teraz pytanie do osoby zamawiającej pogodę... WTF?! Bo mnie tu straszą jakimiś mrozami, deszczami :-| Na rozgrzewkę zapakowałem co trzeba tyle ale czy wystarczy...
http://www.weatheronline.pl/Polska/Plock.htm
Mała wskazówka: Temperatura w dzień spoko około +12 st ale ze względu na zimne noce Temperatura w nocy około +1st. C trzeba się ciepło ubrać i wziąźć dodatkowo więcej alkoholu <ok> No oczywiście przy grillu słoneczna i gorąca jamajka :mrgreen:
ps. Farelka do domku mile widziana :!:
- pawelw_1986
- Forum Audi 80