[a8 d2]Audi Air8 US 4,2 Q by Robertas, podsumowanie s.1
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Z racji tego ze fajna pogoda byla udalo sie zadbac troche o look... No i troche odswiezylem lakier... Efekt jest nawet spoko, choc przyznam sie ze nie przysiedzialem przy tym za dlugo... No i w koncu udalo sie nagrac cokolwiek jak to teraz dzwieczy obraz do u.py ale cos slychac ... Pare fot i na koniec filmik
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Hehe no dziekuje, serio mam frajde teraz jezdzac tym jak male dziecko
Dzis znow sie podzialo i w koncu skonczylem blende na tyl fotki jeszcze mokre
[ Dodano: 2014-05-10, 22:34 ]
Ameryka wpadla, pierwsze foty z przymiarki Jest teraz bandyta
[ Dodano: 2014-06-06, 00:33 ]
Hehe, nudy w temacie wiec wrzucam foto z Jury.... A tak jakos sie zalapalem na zdjecie
Dzis znow sie podzialo i w koncu skonczylem blende na tyl fotki jeszcze mokre
[ Dodano: 2014-05-10, 22:34 ]
Ameryka wpadla, pierwsze foty z przymiarki Jest teraz bandyta
[ Dodano: 2014-06-06, 00:33 ]
Hehe, nudy w temacie wiec wrzucam foto z Jury.... A tak jakos sie zalapalem na zdjecie
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Wpadlo jakies mocniejsze podbicie...
Swego czasu w koncu z Dynka udalo sie Nam wybrac na pare wspolnych zdjec... Nic ostatnio sie nie dzieje wiec wrzucam pare fot zeby tematu nie usunieto
I takie w sumie stare z SCP... ale jakos tak mi sie to ujecie podoba
[ Dodano: 2015-04-05, 14:45 ]
Z racji ze troche sie w zimie podzialo, marzenie o poliftowych zderzakach ktore odkladalem bardzo dlugo "musialem" spelnic... Mimo pracy, dolcow i czasu ktory poswiecilem, bo latwo i prosto nie bylo... Zagoscily u mnie poliftowe zderzaki... Oszczedze wam fot z przebiegu pracy, i zapodam pare zdjec z dzis na Zajaczka
Swego czasu w koncu z Dynka udalo sie Nam wybrac na pare wspolnych zdjec... Nic ostatnio sie nie dzieje wiec wrzucam pare fot zeby tematu nie usunieto
I takie w sumie stare z SCP... ale jakos tak mi sie to ujecie podoba
[ Dodano: 2015-04-05, 14:45 ]
Z racji ze troche sie w zimie podzialo, marzenie o poliftowych zderzakach ktore odkladalem bardzo dlugo "musialem" spelnic... Mimo pracy, dolcow i czasu ktory poswiecilem, bo latwo i prosto nie bylo... Zagoscily u mnie poliftowe zderzaki... Oszczedze wam fot z przebiegu pracy, i zapodam pare zdjec z dzis na Zajaczka
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Hehe nie nie, front ma byc wlasnie taki jak jest, dlatego kosztowalo mnie to tyle roboty, bo ten zderzak nie pasuje do przedliftowej gory... Tzn w slizgi wchodzi, i do bryly pasi... Tylko ze polift ma wezsze lampy, i wiekszy grill, wiec po zalozeniu listwy nie pasowaly do lamp bo ich zwyczajnie brakowalo, a miedzy grillem z maski a samym zderzakiem byla szpara na 2 palce niestety... Ale udalo sie ten problem zwalczyc... Pozatym teraz mam w koncu halogeny w zderzaku a te w reflektorach przerobie do jazdy dziennej, no i zostalo mi uruchomic jeszcze PDC z przodu i z tylu, bo juz zwyczajnie nie zdarzylem
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Tighe, no szczerze to zmiana taka sama jakbys seryjny zderzak z 80tki zmienil na s2 albo rs2 Zawsze mozna kupic ori przedlift, wsadzic i bedzie znow seria ale za mojej kadencji to nie nastapi napewno Dla mnie to polaczenie: dol poliftowy a gora przed jest idealne... Kolega Pszendza byl dla mnie tutaj wzorcem, bo jako pierwszy zrobil to tak jak powinno to wygladac
No a ze lubie auto doposazyc, i jezdzic innym niz maja wszyscy... to juz z tym nic nie da sie zrobic Dzieki ze sledzisz moj temat
No a ze lubie auto doposazyc, i jezdzic innym niz maja wszyscy... to juz z tym nic nie da sie zrobic Dzieki ze sledzisz moj temat