[Audi Coupe Quattro AAH] by Żana
Niki20 pisze:oczywista sprawa Jak nałożycie powłokę to dajcie znaćsagem pisze:Niki20, jasna sprawa. Ja tego lakierował nie będę ale wiesz że zrobimy to dobrze.
Powłoka ceramiczna to jedna wielka niby nierysująca się ściema hyhy Serio w to wierzycie, bo nawet ogarnięci w temacie ludzie którzy to nakładają się śmieją :lol:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Zostaje ta sama liczba cylindrówIC69 pisze:Czyli rozumiem, że dokładacie dwa cylindry?
Żana teraz pośmiga b2 coupe 2.2kv bądź drugą z 1.8 na gaźniku, a ostatecznie ja nie zawsze jeżdze a4 do pracy także i tym może, choć wie co dobre i woli te "starsze"arwam pisze:to Czyma teraz Zana będzie jeździć?
no chyba że zabrała Twojego Avanta
A 20stką raczej słabo jeździć z małym dzieckiem na dwóch kubelkach prz tylu decyb elach
no obecnie pod blokiem mam ich parę do wyboru, ale najczęściej i tak jeżdżę teraz tą trójkołową z małym Dominikiem w środku
co do auta to wy już widzicie co on tam narozrabiał a ja dowiaduję się dopiero z foto na forum aż strach pomyśleć co sagem jutro zrobi na garażu. Nie powiem szybko mu to poszło
co do auta to wy już widzicie co on tam narozrabiał a ja dowiaduję się dopiero z foto na forum aż strach pomyśleć co sagem jutro zrobi na garażu. Nie powiem szybko mu to poszło
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kiedyś Ci pokażę jak poużytkuję chwilę Inna sprawa że niektórzy to potrafią dokonać rzeczy niemożliwych itp :mrgreen:
Oczywiście, że ta powłoka nie jest ze stali i jak ktoś tak dba o lakier, że wyciera go np na sucho bądź myje tak jak nie należy to i ona się porysuje...
Ja miałem zrobiona korektę na B6 i dopiero po 6 myciach zauważyłem jakieś malutkie ryski a ceramiki tam nie miałem nałożonej tylko EX + Colli x2
Oczywiście, że ta powłoka nie jest ze stali i jak ktoś tak dba o lakier, że wyciera go np na sucho bądź myje tak jak nie należy to i ona się porysuje...
Ja miałem zrobiona korektę na B6 i dopiero po 6 myciach zauważyłem jakieś malutkie ryski a ceramiki tam nie miałem nałożonej tylko EX + Colli x2