[Audi 80 2.0E] Biały szerszeń, szeroka stal.
-
- Forum Audi 80
Dzięki dzięki . Dzisiaj jechaliśmy we trzech po części i sobie tylne błotniki poprzycierałem
I prawie już skończyłem elektryczne szyby i szyber tylko nie wiem gdzie podłączyć + bo na zacisku 75s mam podłączony kabel taki żółto czarny chyba a tu gdzie jest miejsce na przekaźniki nad nogami kierowcy jest taki sam kabel podłączony do takiego jak by rozdzielacza na kilka wsuwek i tam też pojawia się plus po przekręceniu kluczyka i nie wiem czy mogę tam podłączyć + od szyb i szybra wie ktoś może? a i który to był by bezpiecznik od zacisku 75s? dodam że ten kabel do tego niby rozdzielnika ma obejście do tego co idzie do zacisku 75s
o i znalazłem to żółte jak by rozgałęzienie i czy tu mogę podpiąć szyber i szyby czy nie?
Dodam jeszcze że wyjmowałem bezpiecznik nr 18 i na złączu 75s poi przekręceniu kluczyka nadal było napięcie
[ Dodano: 2014-03-13, 19:24 ]
Szybki już podłączone , wszystko smiga jak należy .
Wielkie dzięki dla kolegi audi_sport
I prawie już skończyłem elektryczne szyby i szyber tylko nie wiem gdzie podłączyć + bo na zacisku 75s mam podłączony kabel taki żółto czarny chyba a tu gdzie jest miejsce na przekaźniki nad nogami kierowcy jest taki sam kabel podłączony do takiego jak by rozdzielacza na kilka wsuwek i tam też pojawia się plus po przekręceniu kluczyka i nie wiem czy mogę tam podłączyć + od szyb i szybra wie ktoś może? a i który to był by bezpiecznik od zacisku 75s? dodam że ten kabel do tego niby rozdzielnika ma obejście do tego co idzie do zacisku 75s
o i znalazłem to żółte jak by rozgałęzienie i czy tu mogę podpiąć szyber i szyby czy nie?
Dodam jeszcze że wyjmowałem bezpiecznik nr 18 i na złączu 75s poi przekręceniu kluczyka nadal było napięcie
[ Dodano: 2014-03-13, 19:24 ]
Szybki już podłączone , wszystko smiga jak należy .
Wielkie dzięki dla kolegi audi_sport
-
- Forum Audi 80
Trochę czasu już mnie nie było bo koniec roku się zbliżał a pasowało zdać, bo to ostatnia klasa więc się trochę uczyłem i wszystko poszło pomyślnie szkoła skończona, matura napisana i siedzę w domu, a przez ten czas nie dużo się stało ale przy okazji polerki samochodu dziadek wpadł na pomysł porobienia paru zdjęć więc kilka z nich wrzucam
A tu taka fotka z woskowania AUDI
I fotki z dzisiejszego rezania, a mianowicie w końcu mam kierunki świecące razem ze światłami
I tu kilka fotek zrobionych przez brata w różnych okolicznościach
Niebawem pojawi się coś nowego a może i specjalnego tego jeszcze nie wiadomo zależy od funduszy i od tego czy znajdę wspólnika do pomocy:)
A tu taka fotka z woskowania AUDI
I fotki z dzisiejszego rezania, a mianowicie w końcu mam kierunki świecące razem ze światłami
I tu kilka fotek zrobionych przez brata w różnych okolicznościach
Niebawem pojawi się coś nowego a może i specjalnego tego jeszcze nie wiadomo zależy od funduszy i od tego czy znajdę wspólnika do pomocy:)
-
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Dawno nie zaglądałem do tego tematu i widzę że sporo pozmieniało się na lepsze przy założonej glebie te koła wyglądają 100 razy lepiej, faktycznie ten przód trochę za wysoko siedzi ale myślę że jak dorwiesz -60 to będzie idealnie (jest na to jeszcze jeden sposób włóż 2,8 pod maskę i nie będziesz musiał sprężyn wymieniać ) .
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80