Witam.
Czy może ktoś mi podać długość stalowego przewodu
hamulcowego - prawy przód, auto bez ABS - u. Lewą krótszą stronę wymieniłem - długość 600mm.
Zamierzałem wymienić elastyczne ale objechałem nakrętki i pozostaje mi wymiana całości tj. elastyczne gumowe + stalowe.
Z góry dziękuje.
[80 B4 2.0 ABK] Długość metalowych przewodów hamulcowych.
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Hej...
U mnie nie całkiem jest jak. Tutaj w Wawie na parkingu nie ma takiej możliwości (sąsiednie miejsca są zajęte, brak luzu). Myślałem kupić i z czasem zmienić jak będę u rodziców, a nie wtedy dopiero szukać itd.
Chodzi mi o ogólną długość przewodów w całym aucie. Resztę sobie kompletuję.
Pozdro.
U mnie nie całkiem jest jak. Tutaj w Wawie na parkingu nie ma takiej możliwości (sąsiednie miejsca są zajęte, brak luzu). Myślałem kupić i z czasem zmienić jak będę u rodziców, a nie wtedy dopiero szukać itd.
Chodzi mi o ogólną długość przewodów w całym aucie. Resztę sobie kompletuję.
Pozdro.
[80 B4 2.0 ABK] Długość metalowych przewodów hamulcowych.
Witam.
Te oryginalne przewody hamulcowe które idą od pompy są metalowe (stalowe)? czy miedziane?
Mechanik którego pytałem, powiedział mi , że w przypadku "B4" zależy od rocznika. Pierwsze szły w stali a te ostatnie były w miedzi. Czy to prawda?
Te oryginalne przewody hamulcowe które idą od pompy są metalowe (stalowe)? czy miedziane?
Mechanik którego pytałem, powiedział mi , że w przypadku "B4" zależy od rocznika. Pierwsze szły w stali a te ostatnie były w miedzi. Czy to prawda?