Audi 80 typ 89 2.0 16v by skizo
Dokładnie, teraz jest miazga a wtedy by była miazga do kwadratu <ok>ziemor pisze:
Jak widzę miejsce w Twojej komorze silnika to nic tylko kompresor tam wepchać po lewej stronie !!!
Są mocniejsze B3 na forum ale dla mnie zawsze mocna fura na gaźnikach to jest ten oldschool <ok>
A co wyglądu zewnetrznego to kup te podróbki BBS RS i wystarczy, pozamiatane na całego :mrgreen: aha i wydech koniecznie dwururka jak na bandziora przystało <ok>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Zakładaj, zakładaj <ok> Ciekawi mnie jak to bedzie wygladalo na OOOO Zapowiada sie ciekawie A własciwie skad takie posiadasz dokładki na błotniki ?? Sam zrobiles, dosztukowales z innego autka czy gdzies kupiles ??skizo pisze:
I kolejny dodatek. Najprawdopodobniej na przednie nadkola trafia takie dokładki, żeby był komplet przód i tył
Obrazek
POZDRAWIAM
Dokładki na przenia oś wykonane są z dokładek z Golf/Jetta MK3 GTILolek pisze:Zakładaj, zakładaj <ok> Ciekawi mnie jak to bedzie wygladalo na OOOO Zapowiada sie ciekawie A własciwie skad takie posiadasz dokładki na błotniki ?? Sam zrobiles, dosztukowales z innego autka czy gdzies kupiles ??
POZDRAWIAM
Przerobiony jest cały układduo pisze:gdzie masz zbiorniczek do wk ?
Zasobnik jest w lewym przednim nadkolu
Teraz pytanie>
Króre lepsze ?
VS
Ja skłaniam się ku żółtym kierunkowskazom. Oczywiście nie piszcie obiałych bo takowe nie wchodzą w gręe
Ostatnio zmieniony 16 maja 2014, 21:37 przez skizo, łącznie zmieniany 2 razy.
- quattroBandit
- Audi 80 Klub