Logi kolegi Dudziu, kat wtrysku ustawiony, dawka na 3.0, seria osprzet, nie jedzie i kopci na bialo, jak dla mnie cos slabo dmucha, blad czujnika w dolocie.
Log (0 - 011)
Log (1 - 003,003)
Log (2 - 008,008)
Moje logi - bbbalbina, wszystko spoko tylko jak sie mu da w palnik to czarnobyl
205/soft kostrz/przekladka pierburg
Log (0 - 003)
Log (1 - 008)
Log (2 - 011)
[B4 1.9 1Z] Prosba o przejrzenie logow, moje i Dudzia
Co do logów dudzia to rzeczywiście słabo dmucha. Ale tak po za tym wszystko zdaje się być ok. Skoro kopci na biało to stanowiłaby na uszczelek pod głowicą. Pomiar kompresji powinien wszystko wyjaśnić. Co do twojego wozu to nie znam się na programach ale skoro kopci na czarno to za dużo paliwa, albo za mało powietrza.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Wie :mrgreen:Dudziu pisze:Wie ktoś coś więcej ?
Cienko i to bardzo z doladowaniem,brakuje połowę :roll: ...coś jakby na bajpasie .A z 003 ,to jakiś cud się stał :shock: ,bo czesć logów ze sterownikiem 021AP i tu wskazania ok.,a druga cześć ze sterownikiem 021D i tu porażka z przepływką ,ale to zapewne z powodu niedoładowania ,dawka w 008 ,też mocno obcieta z powodu zaniżonego MAF :roll: Co do logów tuningowego 021GM ,to widać że jedynie n75 nie daje rady zbijać ciśnienia jak powinien i trochę się z tym spóznia .Reszta ok. a jak mamy za dużego czarnego bąka za autem <ok> to zmniejszamy dawkę ,bo za dużo paliwa i sie nie spala ....proste i logiczne 8-)klife pisze:Dudziu,