Audi Cabrio by bendek88
W końcu wymieniłeś szarość na efektowną skórę. Ja lubię pikowania, moim zdaniem to dodaje szyku.
Jednak dół kierownicy i tylne zagłówki mnie nie przekonują.
Co z błotnikami? Udało się polakierować na perfect?
Ja mam duże ciśnienie na glebienie cabrio, ale boję się spalenia lakieru od zewnątrz, bo już od wewnątrz go nie mam
Pozdro!
Ja mam duże ciśnienie na glebienie cabrio, ale boję się spalenia lakieru od zewnątrz, bo już od wewnątrz go nie mam
Pozdro!
blotniki udalo sie zrobic na igle ale wtrzymaly jakies dwa miesiace i znowu troche popalone na szczesie okazalo sie ze tylnie blotniki nie byly nigdy ruszane wiec nie bylo problemu ale na nastepny sezon trzeba troche je "wyrolowac" i na nowo pomalowacATLAS pisze:W końcu wymieniłeś szarość na efektowną skórę. Ja lubię pikowania, moim zdaniem to dodaje szyku.
Pozdro!
a co do zaglowkow to mam je wcisniete miedzy kanape a sciane grodziwa wiec moge je wywalic gdy mi sie znudza i nie bedzie sladu
to ja się dołączę do hejtów i dodam że mi też te zagłówki kompletnie nie leżą wywalaj je i będzie sporo lepiej, linia nadwozia wygląda wtedy jeszcze bardziej kozacko <ok> za pikowaniem też nie przepadam, może kiedyś mi się to spodoba ale u Ciebie bardzo fajnie wszystko gra, kolor budy fajnie się kontrastuje i jest milion razy lepiej niż z szarym środkiem <ok> blenda rzeźbiona z sedana EU czy jakiś inny patent :?: bo nie mogę doczytać
Zazdroszczę wnętrza, skóra robi robotę. Gleba cieszy oko, ale nie wyobrażam sobie na tym jeździć Respect
Jedyne co razi to zagłówki. Wg mnie też powinny wylecieć, bo sterczą jak sutki ponad linią caba. Ewentualnie zdejmij trochę pianki i zrób ala Atlas'a zachodzące na kanapę. Wtedy przednie i tylne są na podobnej wysokości i nie burzą harmonii.
Auto na 5+
Jedyne co razi to zagłówki. Wg mnie też powinny wylecieć, bo sterczą jak sutki ponad linią caba. Ewentualnie zdejmij trochę pianki i zrób ala Atlas'a zachodzące na kanapę. Wtedy przednie i tylne są na podobnej wysokości i nie burzą harmonii.
Auto na 5+
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
na vag event pewnie nie jade miedzy innymi przez Twoj samochod, ale uwazam ze nawet bardzo dobrze, bo moj sie nie umywa w tej chwili do Twojego, wnetrze cudo, mimo ze fotele to nie jakies kruki to i tak poliftowe cabrio swietnie graja w nowej tapicerze, a patent z zaglowkami swietny, wyciagasz i wkladasz kiedy masz ochote, super! :mrgreen: