[b3] umiejscowienie zapalniczki
-
- Forum Audi 80
[b3] umiejscowienie zapalniczki
Witam może to głupie ale szukałem zapalniczki w audicy 80 b3 i nie mogę znaleźć . jest taka możliwość, że w niektórych autach nie ma zapalniczek?
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, 11:38 przez ggrreeggoorr, łącznie zmieniany 1 raz.
jak nie ma, musi byc - zalezy od wersji w zwykłej jest po wyciągnięciu popilelniczki na dole kokpitu taka wneka jest, na lini zmiany biegów, a wersji z dodatkowymi zegrami w tym miejscu popielniczki nie ma bo tam są trzy zegrary, a popielniczka z zapalniczką jest przy recznym hamulcu - to jest taki sam układ jak w B4
moze tylko nie być, jak zaginęła albo ktos zawinął, albo jest wymontowana cała popielniczka w kokpicie, bo na przykład ktos tam miał CB czy taksometr jak na taxówie latał (kiedyś jechałam taksówką 80 i właśnie zwróciłam uwagę, miał tam taksometr)
moze tylko nie być, jak zaginęła albo ktos zawinął, albo jest wymontowana cała popielniczka w kokpicie, bo na przykład ktos tam miał CB czy taksometr jak na taxówie latał (kiedyś jechałam taksówką 80 i właśnie zwróciłam uwagę, miał tam taksometr)
-
- Forum Audi 80
to mozliwe, ze ktos wyjał, zrób fotkę, wstaw, zeby była pewność i wez tam zobacz czy w koncu tej wnęki wiszą jakieś kable zwinięte czy cos, zasilaja zapalniczkę dwa, jeden chyba jest brazowy a drugi biały - ale mogę sie mylić co do kolorów, tak mi sie coś kojarzy
jeśli nie ma, to uzywka popielniczki razem z zapalniczką, pasuje i od B3 i od B4
[ Dodano: 2014-05-23, 21:22 ]
prosze mi tu tylko zjebki nie robic o ten mieszek :-> , to zdjęcie po kupnie autka, mieszka tego nie mam, tylko ładny skórzany, dywaników tych tez juz nie, nie mam po prostu niestety innego zdjęcia tego miejsca, a koledze chce pokazać
windows 7 print screen
ggrreeggoorr, tam jak widzisz te manele mam, okulary, tusz i pierdoły, nad nimi taka krawędz jest podłuzna i to jest własnie popielniczka z zapalniczką, ręka od dołu sie wyciąga i zapalniczka jest obok popielniczki po prawo - pasuje od B4, do B3
jeśli nie ma, to uzywka popielniczki razem z zapalniczką, pasuje i od B3 i od B4
[ Dodano: 2014-05-23, 21:22 ]
prosze mi tu tylko zjebki nie robic o ten mieszek :-> , to zdjęcie po kupnie autka, mieszka tego nie mam, tylko ładny skórzany, dywaników tych tez juz nie, nie mam po prostu niestety innego zdjęcia tego miejsca, a koledze chce pokazać
windows 7 print screen
ggrreeggoorr, tam jak widzisz te manele mam, okulary, tusz i pierdoły, nad nimi taka krawędz jest podłuzna i to jest własnie popielniczka z zapalniczką, ręka od dołu sie wyciąga i zapalniczka jest obok popielniczki po prawo - pasuje od B4, do B3