Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b3] umiejscowienie zapalniczki

ODPOWIEDZ
ggrreeggoorr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b3] umiejscowienie zapalniczki

Post autor: ggrreeggoorr » 22 maja 2014, 19:53

Witam może to głupie ale szukałem zapalniczki w audicy 80 b3 i nie mogę znaleźć :D. jest taka możliwość, że w niektórych autach nie ma zapalniczek?
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, 11:38 przez ggrreeggoorr, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 22 maja 2014, 20:53

jak nie ma, musi byc - zalezy od wersji w zwykłej jest po wyciągnięciu popilelniczki na dole kokpitu taka wneka jest, na lini zmiany biegów, a wersji z dodatkowymi zegrami w tym miejscu popielniczki nie ma bo tam są trzy zegrary, a popielniczka z zapalniczką jest przy recznym hamulcu - to jest taki sam układ jak w B4

moze tylko nie być, jak zaginęła albo ktos zawinął, albo jest wymontowana cała popielniczka w kokpicie, bo na przykład ktos tam miał CB czy taksometr jak na taxówie latał (kiedyś jechałam taksówką 80 i właśnie zwróciłam uwagę, miał tam taksometr) ;-)

ggrreeggoorr
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ggrreeggoorr » 23 maja 2014, 15:35

nie mam tam popielniczki jest wnęka ale taka, że można sobie trzymać jakieś pierdoły może po prostu ktoś to poprzerabiał :)

Awatar użytkownika
Gosia
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Gosia » 23 maja 2014, 21:14

to mozliwe, ze ktos wyjał, zrób fotkę, wstaw, zeby była pewność :-) i wez tam zobacz czy w koncu tej wnęki wiszą jakieś kable zwinięte czy cos, zasilaja zapalniczkę dwa, jeden chyba jest brazowy a drugi biały - ale mogę sie mylić co do kolorów, tak mi sie coś kojarzy

jeśli nie ma, to uzywka popielniczki razem z zapalniczką, pasuje i od B3 i od B4

[ Dodano: 2014-05-23, 21:22 ]
prosze mi tu tylko zjebki nie robic o ten mieszek :-> , to zdjęcie po kupnie autka, mieszka tego nie mam, tylko ładny skórzany, dywaników tych tez juz nie, nie mam po prostu niestety innego zdjęcia tego miejsca, a koledze chce pokazać

Obrazek
windows 7 print screen

ggrreeggoorr, tam jak widzisz te manele mam, okulary, tusz i pierdoły, nad nimi taka krawędz jest podłuzna i to jest własnie popielniczka z zapalniczką, ręka od dołu sie wyciąga i zapalniczka jest obok popielniczki po prawo - pasuje od B4, do B3

Tigeros
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Karol
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG

Post autor: Tigeros » 24 maja 2014, 13:57

ggrreeggoorr pisze: jest wnęka ale taka, że można sobie trzymać jakieś pierdoły może po prostu ktoś to poprzerabiał :)
właśnie w tej wnęce montuje się popielniczkę i zapalniczkę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wnętrze i tapicerka”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl