Audi 90 quattro (B4) 2.5tdi
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Śmiechem żartem mógłbyś coś wyszukać i podesłać tu do Polszy. Jak pisałem narożniki poważnie bym przyjął takie jak na foto.turboquattro pisze:Caly samochod za $600..eSPe pisze:Poszukaj do B3/B4 Avanta narożnych to z chęcią odkupię od ciebie. :mrgreen:
Obrazek
[ Dodano: 2013-12-13, 01:06 ]
http://www.ebay.ca/itm/1988-AUDI-90-OUT ... 79&vxp=mtr
kwestia za ile by to szło do nas.
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wysylka do Polski (statkiem) jest ok $150 (6-8 tygodni I bez sledzenia!!), lampy nastepne $50-100 w zaleznosci od stanu.eSPe pisze: Śmiechem żartem mógłbyś coś wyszukać i podesłać tu do Polszy. Jak pisałem narożniki poważnie bym przyjął takie jak na foto.
To dosyc duzo piwa
Bardzo mi przykro bo juz nie jeden sie mnie pytal, o lampy, zderzaki itp itp itp... przesylki Z Polski sa relatywnie bardzo tanie, ale niestety DO Polski az sie za glowe chwytac.
Dlatego na zakupy zawsze jade do Polski.. <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
turboquattro, wracając do tematu z ostatnich dwóch stron, nie orientujesz się czy jakbym wracał z usa mogę zabrać ze sobą kilka kompletów lamp w torbach? :mrgreen: albo chociaż 1. Jak byłem ostatnio nie mogłem za cholery tych lamp znaleźć nawet, ale nie miałem prawka więc teraz myślę trochę szerzej na to spojrzeć i się właśnie zastanawiam czy by dało rade zabrać ze sobą do samolotu.
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie tylko masz dodatkową półkę nad popielniczką i popielniczka jest ścięta, do tego jest ten kawałek skaj koło dodatkowych zegarów, zresztą po co ja to piszę dobrze wiesz jak to wygląda , a po co, bo będzie inny niż ten co mam obecnie i jest w każdej B4 :roll: dlatego takiego z zapałem szukał w ładnym stanie fajnie jak by dorwać pod dodatkowe zegary i z przyciskiem na quattro ale to można sobie bez problemu przełożyć/przerobićturboquattro pisze:Huh??? Po co i na co?wujo1 pisze:ja bym był chętny na tunel środkowy do b4 :mrgreen: bo choruję na to
Jesli chcesz uchwyty na napoje to nie potrzeba caly tunel, to sa dodatki na rzepce.
Mam kilka zestawow..
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Musisz mi pokazac bo nigdy nie widzialem dodatkowej polka nad popielniczka.. I co to jest "skaj" kolo zegarow? Tez nie kojaze.wujo1 pisze:nie tylko masz dodatkową półkę nad popielniczką i popielniczka jest ścięta, do tego jest ten kawałek skaj koło dodatkowych zegarów, zresztą po co ja to piszę dobrze wiesz jak to wygląda , a po co, bo będzie inny niż ten co mam obecnie i jest w każdej B4 :roll: dlatego takiego z zapałem szukał w ładnym stanie fajnie jak by dorwać pod dodatkowe zegary i z przyciskiem na quattro ale to można sobie bez problemu przełożyć/przerobićturboquattro pisze:Huh??? Po co i na co?wujo1 pisze:ja bym był chętny na tunel środkowy do b4 :mrgreen: bo choruję na to
Jesli chcesz uchwyty na napoje to nie potrzeba caly tunel, to sa dodatki na rzepce.
Mam kilka zestawow..
Pozdrawiam
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://img14.allegroimg.pl/photos/orygi ... 3916058089
tak wygląda z europy jest krótszy od tego US jak napisał kolega wyżej , i popielniczka nie jest jak by pod skosem tylko na płasko do tego brak tej półeczki no i uchwytu na kubki :roll: dlatego szukam takiego kompletu jak opisywałem wyżej
tak wygląda z europy jest krótszy od tego US jak napisał kolega wyżej , i popielniczka nie jest jak by pod skosem tylko na płasko do tego brak tej półeczki no i uchwytu na kubki :roll: dlatego szukam takiego kompletu jak opisywałem wyżej
- turboquattro
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bede w Polsce od 13go lipca... czy ktos wie gdzie jest moj samochod kturego mial robic Pawel Rydel? to bylo zielone Audi 80 quattro avant 2.5tdi. Znow nie moge sie do niego dodzwonic a chce odzyskac auto i czesci, nie ma znaczenia na jakim etapie. Juz ponad 2 lata minelo..
Dziekuje za pomoc!!
Dziekuje za pomoc!!
Ostatnio zmieniony 26 maja 2014, 22:12 przez turboquattro, łącznie zmieniany 1 raz.