[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Temat poleciał na dno bo i w sumie w aucie nic nie robię ciekawego - pomalowałem zderzaki, listwy i wycieraczki w czarny półmat, pobiłem swój rekord spalania - 9,20 po mieście i dałem wieśniacką wlepkę na klapę :
A tak to jeżdżę bezproblemowo, były pomysły nad sprzedażą i kupnem 100C4 ale po co sprzedawać coś co jest bezawaryjne <ok>
A tak to jeżdżę bezproblemowo, były pomysły nad sprzedażą i kupnem 100C4 ale po co sprzedawać coś co jest bezawaryjne <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
jakbym czytał swoje myśli :mrgreen: ale i tak pewnie jak wstanę z dna finansowego coś pomyślę ze zmianą, chyba że skończy się na dwu kołowej zabawce na weekend :mrgreen:GerB3 pisze: A tak to jeżdżę bezproblemowo, były pomysły nad sprzedażą i kupnem 100C4 ale po co sprzedawać coś co jest bezawaryjne <ok>
Jako że mam dużo wolnego czasu (L4 :mrgreen: ) to ostatnie dni poświeciłem audicy - pomalowałem kierownice, wyczyściłem cały środek, plastiki typu deska boczki w matowym mleczkiem, wypolerowałem ręcznie nadwozie, nawoskowałem, pomalowałem listwy i zderzaki w czarny mat, wymyłem silnik po 5ciu latach z kurzu itd :
Nie ma z czego - to tylko zadbane autohexman pisze:Podoba mi się Twoje podejście - nic tylko brać przykład! <ok>
A kierownice robiłem Renoskórem, podobnie jak w tamtym roku - jak dobrze odtłuścisz to trzyma ok rok, z tym ze ja miałem skórę wytartą prawie do jasnego koloru. Da sie bardzo ładnie to zrobić, po malowaniu tylko daj preparat do skór albo krem zwykły zeby skóra wchłonęła trochę.
Teraz chciałbym przyciemnić lampy z tyłu albo folią, albo spray albo szukać tanio ori ciemnych. Do mojego koloru pasowałyby ciemne z tyłu.
Własnie plus jest taki ze nie - w tamtym roku zrobiłem jeden raz tylko tym preparatem, teraz dałem 2 warstwy. Generalnie ludzie malują tym nieraz cały środek :
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?f=&t=77173
http://www.audiklub.org/forum/viewtopic.php?f=&t=77173
he he to tak jak jaGerB3 pisze:Temat poleciał na dno bo i w sumie w aucie nic nie robię ciekawego - pomalowałem zderzaki, listwy i wycieraczki w czarny półmat, pobiłem swój rekord spalania - 9,20 po mieście i dałem wieśniacką wlepkę na klapę :
Ja też nic nie modzę
Ostatnio tak skromnie modzę choć nic nie opisałem na forum
- Podświetlenie nóg na ledach
- Kupno ori hella reflektorów drogowych z ori atrapą na przód - tego na forum jeszcze nie widziałem
- montaż klimy manual
- regenaracja felg bi-kolor plus nowe naklejki w.g. mojego projektu z (nareszcie) błyszczącej folli - dużo pracy z tym było
- regeneracja bocznych listew - urwanie wszystkich i malowanie specjalnym lakierem do plastików
- postojaki full color RGB - normalnie mam białe
Te tylne lampy niezłe - daj foty jak zagoszczą w aucie