[Audi 80 B3 quattro] 2.0 16v sport quattro
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
No chyba trzeba będzie zabrać to pudełko szpachli na wycieczkę. :mrgreen: Słonik proponował cichociemnym w gazie ale przecież będzie z rok śmiechu na forum. :lol:Przemas80 pisze:Keczy jedziesz paździerzem na Grabinę??
wujo1, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, dodatkowe zegary i inne pierdoły już są i czekają aż się przestanę opierniczać. 8-)
Wczoraj do godziny 00:00 dłubany wydech, oczywiście wykonanie by Słonik, wydech zrobiony jak chciałem, czyli tłumik praktycznie cały schowany pod zderzakiem, dwie końcówki 60 mm ścięte pod kątem 20 stopni. 8-) Najważniejsze, że pomimo przelotu, w kabinie zagościła cisza i tak ma być. <rotfl>
, , , ,
Słonik,
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014, 18:27 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Dzięki za życzenia
15-04-2014 padł silnik, a konkretnie panewki na wałku pośrednim, silnik stracił ciśnienie i zaczęło się rozbieranie 8-)
Przy okazji dobierania panewek na wałek pośredni wał poszedł do sprawdzenia i został tylko wypolerowany, wymieniłem panewki główne i korbowodowe, wleciała nowa pompa oleju, uszczelniacz duży wału i podobne pierdoły, zmieniłem olej na Liqui Moly 10 W 40
Silnik poskładany, dodatkowo wleciała lakierowana pokrywa zaworów, i kolektor owinięty szmatą by Słonik
B3 jeździ całkiem sprawnie jak na te 137km, przy okazji nowe koła, Hartmann by Oz Racing 16tki
Pozdrawiam
15-04-2014 padł silnik, a konkretnie panewki na wałku pośrednim, silnik stracił ciśnienie i zaczęło się rozbieranie 8-)
Przy okazji dobierania panewek na wałek pośredni wał poszedł do sprawdzenia i został tylko wypolerowany, wymieniłem panewki główne i korbowodowe, wleciała nowa pompa oleju, uszczelniacz duży wału i podobne pierdoły, zmieniłem olej na Liqui Moly 10 W 40
Silnik poskładany, dodatkowo wleciała lakierowana pokrywa zaworów, i kolektor owinięty szmatą by Słonik
B3 jeździ całkiem sprawnie jak na te 137km, przy okazji nowe koła, Hartmann by Oz Racing 16tki
Pozdrawiam
- Daniel Choros
- Forum Audi 80