Audi 8G cabrio V6 by POOREK
szczerze Ci powiem że nie to miałem na celu pisząc innym dwa słowa o autach :lol: bo nawet nie wiem ile potrzeba tych postów, wiem że kiedyś próbowałem wystawić coś na giełdzie i nie mogłem, tak samo wiem że dział techniczny się liczy ale dziwnie jak dla mnie jest to rozwiązane powinno być inne ograniczenie, bo nie mówię o sobie ale nie każdy musi być kumaty z technicznych rzeczy nie róbmy off-topa, choć sam go zaczynam :mrgreen:
no i dzisiaj była chwila czasu i kawałek ładnej pogody więc wziąłem się za przepolerowanie szpulek
po wypolerowaniu naprawdę odzyskały sporo blasku
poniżej porównanie z bliska jak było:
i jak jest:
Myślę że bez porównania. Powiem tak, nie ma może jakiegoś mega szału jakby się przyjrzeć, bo były zrysowane ostro w niektórych miejscach, a jedna to już szczególnie zawodowo. Ktoś je próbował nieumiejętnie polerować i wyszło jak wyszło. Dla mnie jest duuuuużo lepiej i jestem zadowolony (chociaż zobaczymy w słońcu), a dla czepliwych, na ten sezon musi wystarczyć
no i dzisiaj była chwila czasu i kawałek ładnej pogody więc wziąłem się za przepolerowanie szpulek
po wypolerowaniu naprawdę odzyskały sporo blasku
poniżej porównanie z bliska jak było:
i jak jest:
Myślę że bez porównania. Powiem tak, nie ma może jakiegoś mega szału jakby się przyjrzeć, bo były zrysowane ostro w niektórych miejscach, a jedna to już szczególnie zawodowo. Ktoś je próbował nieumiejętnie polerować i wyszło jak wyszło. Dla mnie jest duuuuużo lepiej i jestem zadowolony (chociaż zobaczymy w słońcu), a dla czepliwych, na ten sezon musi wystarczyć
Właśnie się trochę bałem bo filc jest mega twardy a na tych kołach jest taka jakaś dziwna powłoka. Niby lakier a się strasznie rysuje, z drugiej strony ciężko było spolerować równomiernie, w dodatku strasznie odbija hologramy jak wyszło nierówno spolerowane chociaż dużo też jak wiadomo od pasty zależy. Poza tym nie wiem też ile tego klaru tam jest oryginalnie i na ile mogłem sobie pozwolić żeby dziury w jakimś miejscu nie wytrzeć to było robione białą gąbką z farecli, więc też nie najbardziej miękką zobaczymy co wyjdzie w słońcu bo czas mnie dzisiaj pogonił, z tym filcem przemyślę jeszcze <ok>
Kolczat na pewno, tak właśnie bywa, szuka się człowiek i się natknąć na siebie nie można dzięki, twoja też niezła świnka jest
Jeśli chodzi o aktualny wygląda caba... to nawet wcześniej nie było jak strzelić zdjęć bo walczyłem ze spasem i wszystko na wariata przed Nysą
foty hmm.. tylko takie mam telefonu, niechcący wszystkie w jednej perspektywie jakieś fajne foto wkrótce będzie na pewno, może nawet jakieś z Nysy się znajdzie
Opony na przód 9J siadły 205/35 a na tył 9,5J 215/35
wpadła nowa lampka stopu na tył i coś tam jeszcze, ogólnie popłynąłem z kołami ale wyszło fajnie, narazie odpuszczam tempa z modami :mrgreen: ale teraz zostało dopieszczać w miarę możliwości detale i z czasem realizowanie innych zaplanowanych rzeczy <ok>
Jeśli chodzi o aktualny wygląda caba... to nawet wcześniej nie było jak strzelić zdjęć bo walczyłem ze spasem i wszystko na wariata przed Nysą
foty hmm.. tylko takie mam telefonu, niechcący wszystkie w jednej perspektywie jakieś fajne foto wkrótce będzie na pewno, może nawet jakieś z Nysy się znajdzie
Opony na przód 9J siadły 205/35 a na tył 9,5J 215/35
wpadła nowa lampka stopu na tył i coś tam jeszcze, ogólnie popłynąłem z kołami ale wyszło fajnie, narazie odpuszczam tempa z modami :mrgreen: ale teraz zostało dopieszczać w miarę możliwości detale i z czasem realizowanie innych zaplanowanych rzeczy <ok>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
dziękuję Panowie za dobre słowo :!:
gwintem z tyłu jest wyrównane w miarę możliwości do przedniego kitu żeby nie było motorówki, myślę że nie ma tak źle co przedstawiają poniższe dokładniejsze fotki narazie niestety musi tak być i nie planuję już na ren rok nic z poważniejszych zakupów (np gwintu na przód) w głowie pomysłów masa jak wiadomo
jedna z fajniejszych fotek która mi się nawinęła z Nysy i przypadła mi do gustu
no i tydzień temu była chwila aby pocykać kilka fotek, dopiero ich przebrałem i coś tam jest
no i wydaje mi się że tutaj auto stało w miarę równo mimo że na trawie wiec wygląda to mniej więcej tak:
prawy przód:
lewy przód:
prawy tył:
lewy tył:
historia z nierównym wystawaniem kół oczywiście lubi się powtarzać :mrgreen: co akurat widać na innych fotach spas od strony kierowcy bardziej mi się podoba bo ciupkę mniej wystaje, może w przyszłości pomyślę jak to podrównać
no i to by było na tyle :mrgreen: jakby ktoś chciał to mam jeszcze trooochę i w trochę innej scenerii
tak wiem... za dużo
moje ulubione z tej sesji:
polecam pełną rozdziałkę na wszystkich fotach, jest MOC! ale i tak okrojona bo 1500x1000
jak wspomniałem, Cabs raczej niezmiennie w tym setupie przelata 2014 i wreszcie mi się podoba :!: <ok>
mówisz, masz <ok>DEDHI pisze:musisz koniecznie umówić się gdzieś na sesyjkę Foto-profi
gwintem z tyłu jest wyrównane w miarę możliwości do przedniego kitu żeby nie było motorówki, myślę że nie ma tak źle co przedstawiają poniższe dokładniejsze fotki narazie niestety musi tak być i nie planuję już na ren rok nic z poważniejszych zakupów (np gwintu na przód) w głowie pomysłów masa jak wiadomo
jedna z fajniejszych fotek która mi się nawinęła z Nysy i przypadła mi do gustu
no i tydzień temu była chwila aby pocykać kilka fotek, dopiero ich przebrałem i coś tam jest
no i wydaje mi się że tutaj auto stało w miarę równo mimo że na trawie wiec wygląda to mniej więcej tak:
prawy przód:
lewy przód:
prawy tył:
lewy tył:
historia z nierównym wystawaniem kół oczywiście lubi się powtarzać :mrgreen: co akurat widać na innych fotach spas od strony kierowcy bardziej mi się podoba bo ciupkę mniej wystaje, może w przyszłości pomyślę jak to podrównać
no i to by było na tyle :mrgreen: jakby ktoś chciał to mam jeszcze trooochę i w trochę innej scenerii
tak wiem... za dużo
moje ulubione z tej sesji:
polecam pełną rozdziałkę na wszystkich fotach, jest MOC! ale i tak okrojona bo 1500x1000
jak wspomniałem, Cabs raczej niezmiennie w tym setupie przelata 2014 i wreszcie mi się podoba :!: <ok>