Vag Nysa 07-08.06.2014
- bendinger5
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Fajnie było posiedzieć weekend w taką pogodę ze wszystkimi, miejscówka przyjemna.
Aczkolwiek... to taka impreza na jeden raz... byłem, widziałem, następnym razem mogę tam polo żony postawić albo jednak wybiorę się gdzieś gdzie ktoś panuje nad tym wszystkim, bo mocno mnie zmęczyło to stado gamoni dookoła, klaksony, ryczenie, jeżdżenie, wrzaski i generalnie masakra przez prawie okrągłą dobę. Organizatorzy nie panują tam totalnie nad niczym.
Pozdro i do zo.
Aczkolwiek... to taka impreza na jeden raz... byłem, widziałem, następnym razem mogę tam polo żony postawić albo jednak wybiorę się gdzieś gdzie ktoś panuje nad tym wszystkim, bo mocno mnie zmęczyło to stado gamoni dookoła, klaksony, ryczenie, jeżdżenie, wrzaski i generalnie masakra przez prawie okrągłą dobę. Organizatorzy nie panują tam totalnie nad niczym.
Pozdro i do zo.
-
- Forum Audi 80
Ja też byłam zdziwiona.. byłam na VAG NYSA po raz pierwszy i spodziewałam się, że mniej więcej wszystkie 80tki będą koło siebie.. wszyscy z klubu. a jak wjechałam na teren ośrodka to się mocno zdziwiłam
Dobrze, że miałam numer do Goldiego który mnie pokierował
I stałam koło niego i koło Harrego
Reszty nie spotkałam
Impreza fajna, ale rzeczywiście i28 ma rację, że jest to zbyt masowo..
Ale było miło- kiełbaska z grilla zjedzona, pyszczek opalony a ładne autka nacieszyły oko <ok>
Dobrze, że miałam numer do Goldiego który mnie pokierował
I stałam koło niego i koło Harrego
Reszty nie spotkałam
Impreza fajna, ale rzeczywiście i28 ma rację, że jest to zbyt masowo..
Ale było miło- kiełbaska z grilla zjedzona, pyszczek opalony a ładne autka nacieszyły oko <ok>
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
no pozdrospnsr pisze:pozdro dla chłopaka z białej 90 7a szkoda, że u mnie tylko ng i całej a80
rok temu tak nie było :-> i faktycznie pojechali teraz na ilość i przestali ogarniać...i28 pisze:Aczkolwiek...
o to to właśnie. Ja jak chciałęm to podszedłem, nie ma się co wstydzić, nikt nikogo gryźć nie będzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:i28 pisze:szuan jak stałeś z ziomkiem na naszym stanowisku, to wystarczyło się obejrzeć, siedzieliśmy z Bartem koło obu B2.
Chyba że właśnie sprinter to ich kierowałeś gdzie jest właściciel tej setki, czy bmw e30 :lol: :lol: :lol:
Tak było oto obiecane fotki.quattroBandit pisze:ok, to gdzie te fotki?
Koru tak,że było miło <ok>
Co za.... ludzie. :roll:bendinger5 pisze:impreza kolejny rok z rzędu udana, lecz z soboty na niedzielę skradziono mi z bagażnika na dachu szeroką stal :evil: nie wiem kogo kusiła stara obdarta stalowa felga?
VAG Nysa 2014 Galeria 87 zdjęć
http://s407.photobucket.com/user/KORU_2 ... 0by%20KORU