Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 2.3 NG] prawidłowe oznaczenie przełącznika zespolonego a

ODPOWIEDZ
misiosl
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 2.3 NG] prawidłowe oznaczenie przełącznika zespolonego a

Post autor: misiosl » 24 cze 2014, 20:24

witam

Po uporaniu sie z wieloma bolączkami audi dopadła mnie kolejna :) wyłącznik zespolony ..nie dział spryskiwacz tylnej szyby ( mam avana) i kierunkowskazy raz działają a raz nie... kiedyś odstawiłem już audi do mechanika i założył i jakiś regenerowany zespolony i tu jest moje pytanie :
obecnie nr przełącznika to : 445 953 503 e czy to aby prawidłowy nr do b4? manetki są "okrągłe" , ale mam 4 manetkę od awaryjnych która działa :) audi 80 b4 2,3 NG avant - prosze o pomoc w okresleniu prawidłowych nr przełacznika zespolonego ewentualnie o pomoc w dobraniu jakiegoś innego przełącznika.

pozdrawiam

elbula
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: elbula » 24 cze 2014, 21:30

przechodziłem podobny problem ,zespolaki z b4 byly dwa rodzaje rózniły sie sredbicą otworu na kolumne kierowniczą ,pod koniec 1994 znienił sie ten parametr na wiekszą średnice ,z b3 pasuje hyba że ci przeszkadzaja awaryjne przy kierze ,przełącznik w b4 po ostatnim lifcie różni sie troche bebeszkami inny jest dolny zwierak stykó i to na tyle a tu masz przykładowy nr lewej strony ktory na bank bedzie pasował do twojej 443 950 513j taki numer znalazłem na lewej stronie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl