[Częstochowa] Comiesięczny spot ! Next spot 02.08 godz 19:30
Dobra - widzę że odzew jest...w zasadzie go nie ma :roll:
Zatem informuję wszem i wobec, że ja dzisiaj nie przyjadę - szkoda mojego i Waszego czasu, skoro prawie nikt się nie deklaruje.
Myślę, że dobrze byłoby wyznaczyć termin kolejnego spotkanie PO uprzednim upewnieniu się KTO w ogóle chce i będzie mógł przybyć...
Pozdrawiam!
Zatem informuję wszem i wobec, że ja dzisiaj nie przyjadę - szkoda mojego i Waszego czasu, skoro prawie nikt się nie deklaruje.
Myślę, że dobrze byłoby wyznaczyć termin kolejnego spotkanie PO uprzednim upewnieniu się KTO w ogóle chce i będzie mógł przybyć...
Pozdrawiam!
Panowie dobra ja też już jestem faktycznie macie rację może i lepiej raz w miesiącu się spotkać ? Osobiście też miałem i mam w ostatnim czasie spore problemy z byciem w ogóle w Częstochowie ah te okresy wakacyjne ciągle gdzieś człowiek jeździ - ale dobrze audiczka sie przepali w końcu samochód służy do tego żeby nim jeździć !
termin dużego spotkania 2 sierpnia 2014
parking Złota Góra - grill ? we własnym zakresie
następnie około godziny 21:00 wyjazd na miasto
przejazd grupka Legionów, Faradaya, Mirowska, Aleje, Nowowiejskiego, Kilinskiego, Dabrowkiego - kotwiczymy na Frytkowej parking przy Dworcu lub na Kwadratach gdzie w godzinach wieczorno-nocnych można wjechać prawie na sam przystanek.
Zapraszam serdecznie mile widziane aparaty !
pasuje Wam koledzy ? 8-)
termin dużego spotkania 2 sierpnia 2014
parking Złota Góra - grill ? we własnym zakresie
następnie około godziny 21:00 wyjazd na miasto
przejazd grupka Legionów, Faradaya, Mirowska, Aleje, Nowowiejskiego, Kilinskiego, Dabrowkiego - kotwiczymy na Frytkowej parking przy Dworcu lub na Kwadratach gdzie w godzinach wieczorno-nocnych można wjechać prawie na sam przystanek.
Zapraszam serdecznie mile widziane aparaty !
pasuje Wam koledzy ? 8-)
Ostatnio zmieniony 08 lip 2014, 09:49 przez Rybson91, łącznie zmieniany 1 raz.
Rybson super pomysł, może takie grubsze spotkanie połączone z grillem będzie bardziej atrakcyjne i skusi większą rzeszę fanów marki na przybycie. Ja osobiście przepraszam, za ostatnie nieobecności, ale a to problemy a autem, a to praca, a jeszcze wesele się po drodze trafiło i tak to zeszło. Tylko ustalmy, że ktoś weźmie grilla, bo jak każdy pomyśli, że ktoś inny na pewno weźmie, to wyjdzie tak że nikt nie będzie miał.
Ostatni spot był dla mnie bardzo emocjonujący, kobieta, aż do poniedziałku się śmiała, a nawet zaczęła podejrzewać, że w te soboty to ja nie na spoty jeżdżę
Ostatni spot był dla mnie bardzo emocjonujący, kobieta, aż do poniedziałku się śmiała, a nawet zaczęła podejrzewać, że w te soboty to ja nie na spoty jeżdżę