[B3 1.6 PP] Rozbieranie środka, wymiana nagrzewnicy, wygłusz
[B3 1.6 PP] Rozbieranie środka, wymiana nagrzewnicy, wygłusz
Jutro prawdopodobnie przy wymianie nagrzewnicy zostanie rozebrany cały środek. Chcemy wygłuszyć wnętrze filcem, który kiedyś leżał na podłodze w bloku(nada się?). Drzwi zostały już wygłuszone rok temu matą bitumiczną. Na pewno tylna kanapa wraz z półką zostanie tym filcem wygłuszony, ale czy jest sens kłaść go na podłogę? Zostaną też wyregulowane ramki drzwi bo trochę słychać wiatr. Co jeszcze można by zrobić aby wygłuszyć porządnie wnętrze? Jest coś wartego zrobienia przy okazji jak będzie całe wnętrze wywalone?
Hej. Ja właśnie jestem w trakcie wygłuszania auta a raczej pozostało mi tylko założyć tapicerkę. Czy warto filmem? Filc nie da Ci oczekiwanych efektów. Na położyłem butyl na miejsca gdzie jego nie było, tunel ś diodowy i do tego za oparciem tylnym i pod półkę na to mate ze specjalnego materiału cos a la pianka do tego poprawiłem nadkola. Efekt bez tapicerki super zwłaszcza z tyłu duża różnica a mam takie auto jak Ty, jak założę tapicerkę to będzie jeszcze lepiej. Warto uprać jak jest na wierzchu i przejrzeć instalację. Za wygluszenie bez drzwi 550 zyla i zrobione porządnie.