Nowy nabytek 2.4 Quatrro
- GreenNatural
- Forum Audi 80
- GreenNatural
- Forum Audi 80
- GreenNatural
- Forum Audi 80
Witam dawno nic nie pisałem i nic ciekawego nie robiłem poza wymiana rozrządu najprawdopodobniej czeka mnie wymiana klocków bądź tarcz z przody choć nie jestem pewien czy nie zacisków a dokładnie lewego wstawię parę fot z prac które nie zajmowały więcej niż 5 minut
[center]Okablowanie [/center]
[center]]Z braku zajęcia poprawiłem kabelki do radio żeby miało ręce i nogi [/center]
[center]
[/center]
[center]Podświetlanie tablicy [/center]
[center]Miałem brak oświetlenia w lewej lampce tablicy wymieniłem na nowe gdzieś musiała dostawać się woda i oprawa przerdzewiała niestety nie dorwałem nigdzie białego leda same kolory zainwestowałem tymczasem w zwykłe żarówki [/center]
[center]
[/center]
[center]Odświeżenie bagażnika [/center]
[center]
Miałem małe braki pod klapa a dokładnie brak prawej zaślepki na lampę i przy okazji wymieniłem dywanik bo trafił się mniej wyeksploatowany niż mój[/center]
[center]
[/center]
[center]Okablowanie [/center]
[center]]Z braku zajęcia poprawiłem kabelki do radio żeby miało ręce i nogi [/center]
[center]
[/center]
[center]Podświetlanie tablicy [/center]
[center]Miałem brak oświetlenia w lewej lampce tablicy wymieniłem na nowe gdzieś musiała dostawać się woda i oprawa przerdzewiała niestety nie dorwałem nigdzie białego leda same kolory zainwestowałem tymczasem w zwykłe żarówki [/center]
[center]
[/center]
[center]Odświeżenie bagażnika [/center]
[center]
Miałem małe braki pod klapa a dokładnie brak prawej zaślepki na lampę i przy okazji wymieniłem dywanik bo trafił się mniej wyeksploatowany niż mój[/center]
[center]
[/center]
Ostatnio zmieniony 27 sie 2014, 13:36 przez GreenNatural, łącznie zmieniany 1 raz.
- GreenNatural
- Forum Audi 80
- GreenNatural
- Forum Audi 80
ja tez się zastawaniem nad podobnym tematem tylko moje autko na co dzień łyka kilometry i nie wiem czy to zda egzamin na razie szukam koła wpadło mi w oko bolero tylko ja bym wolał 16
Ostatnio zmieniony 08 lip 2014, 21:06 przez GreenNatural, łącznie zmieniany 2 razy.
- GreenNatural
- Forum Audi 80
- GreenNatural
- Forum Audi 80