[b4] Vag com aktywacja.
Tak dla wyjaśnienia. Jeżeli program był już aktywowany na innym systemie na kompie to na drugim systemie nie da się go aktywować. Trzeba usunąć ten system, na którym był już zainstalowany lub zainstalować system od nowa. Odinstalowanie programu i czyszczenie rejestru programami takimi jak CCleaner nie pomaga.
Tyle spostrzeżeń. Mam nadzieję, że komuś się przydadzą.
Tyle spostrzeżeń. Mam nadzieję, że komuś się przydadzą.
Jeżeli program został aktywowany na jednym systemie i działa to na drugim systemie nie da się aktywować, jednak mimo tego że na drugim systemie będzie zainstalowany w innym folderze niż ten na pierwszym to po przełączeniu na system pierwszy będą działały obie instalki i obie będą aktywne (mimo że na drugim systemie żadnej nie da się aktywować)
podpinam się pod temat, na wcześniejszym systemie(windows 7) zainstalowałem vag com 311.2(nie próbowałem aktywować kodu) jednak po wpięciu kabli do kompa nie znajdywało ich. Kolega zrobił format wgrał windowsa xp, ja zainstalowałem sterowniki od interfejsa oraz ponownie tego samego vaga. Dalej to już wiecie chce aktywować pełna wersje ale niby akceptuje podany kod a nic się nie dzieje. Co robić? Znowu format? :roll:
proszę o przesłanie na maila erni7610@o2.pl VAG 3.11 pełną wersje
-
- Forum Audi 80
Witam mam gdzieś na laptopie jak aktywować na windows 7 ,u mnie też był problem z aktywacją , nie trzeba robić żadnego formata,na forum nie będe podawał jak to zrobićdamiango pisze:podpinam się pod temat, na wcześniejszym systemie(windows 7) zainstalowałem vag com 311.2(nie próbowałem aktywować kodu) jednak po wpięciu kabli do kompa nie znajdywało ich. Kolega zrobił format wgrał windowsa xp, ja zainstalowałem sterowniki od interfejsa oraz ponownie tego samego vaga. Dalej to już wiecie chce aktywować pełna wersje ale niby akceptuje podany kod a nic się nie dzieje. Co robić? Znowu format? :roll: