[B4 2.0 ABK] problem z elektryka i radiem w Audi 80
-
- Forum Audi 80
[B4 2.0 ABK] problem z elektryka i radiem w Audi 80
witam , mam problem z moja audica od momentu gdy mój "elektryk" podłączył mi głosnik basowy wraz ze wzmacniaczem i nie wiedział skad pociagnać plusa i wzioł go od zapalniczki , efektem jest to iz po włączeniu swiateł nic mi sie nie podswietla i doiero gdy włącze radio cały kokpit podswiatla sie ale tylko za 6 v , dodam iz z podswietleniem kokpitu przy włączeniu radia juz był i zbytnio mi to nie przeszkadzało ale teraz swieci mi sie tylko z radiem , od czego mam zacząc sprawdzać ? wszystkie bezpieczniki sprawdzone
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Rusz potencjometrem ściemniacza bo może on się przypalił w jednym miejscu. Przy zapalniczce jest żarówka dostająca prąd z podświetlania może tam jest zwarcie.
A jak świeci się z radiem to może ktoś podpiął oświetlenie pod wyjście automatycznej anteny z radia. Cud że jeszcze nie spaliło ci tego wyjścia w radu bo ono daje max 100mA.
A jak świeci się z radiem to może ktoś podpiął oświetlenie pod wyjście automatycznej anteny z radia. Cud że jeszcze nie spaliło ci tego wyjścia w radu bo ono daje max 100mA.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
- Forum Audi 80