Tulejki możesz również prętem gwintowanym i podkładkami wcisnąć, trochę więcej zabawy ale bez trudu się to da zrobićrekrut76 pisze:Niestety nie mam praski ale cos pokombinuje jak kupilem auto nie mialem pojecia wogole o naprawach
Dlatego oddawalem mechanikom ale nie jestem zadowolony teraz dzieki forum wiekszosc staram sie robic sam porady kolegow z forum i wiedza z ksiazki narazie wystarczaja zobaczymyjak poiljdzie wymiana tulei
[B3 90 2.3 NG] Strzelanie w zawieszeniu przy ruszaniu
audki pisze:Tulejki możesz również prętem gwintowanym i podkładkami wcisnąć, trochę więcej zabawy ale bez trudu się to da zrobićrekrut76 pisze:Niestety nie mam praski ale cos pokombinuje jak kupilem auto nie mialem pojecia wogole o naprawach
Dlatego oddawalem mechanikom ale nie jestem zadowolony teraz dzieki forum wiekszosc staram sie robic sam porady kolegow z forum i wiedza z ksiazki narazie wystarczaja zobaczymyjak poiljdzie wymiana tulei
ew uzyj do tego imadła ( tylko takiego wiekszego masywnego) .Ja pierwsze tuleje robiłem na imadle i wchodziły bez problemu , oczywiscie miałem nasadke od grzechotki do tego aby nie uszkodzic tulei.
Stukanie można różnie rozumieć, ale ja bym się też przyjrzał poduszce skrzyni biegów.rekrut76 pisze:Dziekuje za wszystkie podpowiedzi napewno sie do nich zastosuje
[ Dodano: 2014-07-04, 22:39 ]
Siema jestem juz po wymianie tulei ale teraz mam dziwny objaw jak ruszam lub hamuje slysze taki pojedynczy stuk mozliwe ze czegos nie dokrecilem ?
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z