[B3 VDO] Urwany kabelek
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Świeci ręczny od pierwszego ząbka, rozebrałem dzisiaj kostkę i wygląda to tak:
Dokładny kolor kabla to biało brązowy, problemy z zegarami są takie że nie nalicza kilometrów (ale to chyba nie idzie po tych kablach?) i nie zaskakuje podświetlenie (ale to zależy od tego przełączników zespolonych, bo tam coś nie łączy). Brakuje mi trochę czasu żeby się za te dwie usterki zabrać a ten kabelek mnie bardzo nurtuje...
Chyba że kable są po prostu dosztukowane i nie jest to oryginalny kolor, bo jak zagłębiłem się w niektóre rozwiązania jakie poprzedni właściciel praktykował to nic mnie już nie zdziwi.
Ale z czasem doprowadzę beczkę do stanu salonowego
Dokładny kolor kabla to biało brązowy, problemy z zegarami są takie że nie nalicza kilometrów (ale to chyba nie idzie po tych kablach?) i nie zaskakuje podświetlenie (ale to zależy od tego przełączników zespolonych, bo tam coś nie łączy). Brakuje mi trochę czasu żeby się za te dwie usterki zabrać a ten kabelek mnie bardzo nurtuje...
Chyba że kable są po prostu dosztukowane i nie jest to oryginalny kolor, bo jak zagłębiłem się w niektóre rozwiązania jakie poprzedni właściciel praktykował to nic mnie już nie zdziwi.
Ale z czasem doprowadzę beczkę do stanu salonowego
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
napisalem o tym recznym bo wlasnie wg zdjecia z pierwszego postu kolory mi wyglada,y na brazowo-bialy a w zoltej kostce idzie to od recznego , ale tu na tych fotkach widac ze juz to jest zajete i nawet widac ze niamsz zadnego pinu bez kabla , wiec ten kabelek co ci tam wisi jest wlasnorecznie dolozony cos tam mial sygnalizowac, ale poprzedni wlasciciel nie skonczyl swojej rzezby po prostu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH