AUDI 80 B4 / SEDAN / 1Z @ DaMaGe NEW LOOK FRONT
We wtorek odbieram pokrowce, zobaczymy co z tego wyjdzie, dam znać - zakład od ponad 20 lat zajmuje się tapicerowaniem itp, więc myślę, że fuszerki nie odwalą
Na efekty po wosku poczekamy trochę czasu ( liczę na trwałość czasową ), lakier mam ogólnie zadbany, wczoraj aparat mi się akurat rozładował pod wieczór, ale jak uda mi się zdjęcia porobić to wrzucę ...
KLIFE - jak cenowo obszywanie ori fotelów w $$ ??
Na efekty po wosku poczekamy trochę czasu ( liczę na trwałość czasową ), lakier mam ogólnie zadbany, wczoraj aparat mi się akurat rozładował pod wieczór, ale jak uda mi się zdjęcia porobić to wrzucę ...
KLIFE - jak cenowo obszywanie ori fotelów w $$ ??
efekty po Collinite 476:
komentować efektów raczej nie trzeba
edit: pokrowce oddałem do poprawek, bo w jednym miejscu były zrobione niezadowalająco jak dla mnie, ale reszta roboty powala - idealne dopasowanie do foteli B4, mogę gorąco polecić pomimo wysokiej ceny no i profesjonalne podejście jeżeli chodzi o jakiekolwiek 'ale' kupującego ...
[ Dodano: 2014-06-29, 20:15 ]
POPRAWIONE POKROWCE:
I DZISIEJSZE FOTO ZROBIONE NA SZYBKO PRZED SPOTEM:
komentować efektów raczej nie trzeba
edit: pokrowce oddałem do poprawek, bo w jednym miejscu były zrobione niezadowalająco jak dla mnie, ale reszta roboty powala - idealne dopasowanie do foteli B4, mogę gorąco polecić pomimo wysokiej ceny no i profesjonalne podejście jeżeli chodzi o jakiekolwiek 'ale' kupującego ...
[ Dodano: 2014-06-29, 20:15 ]
POPRAWIONE POKROWCE:
I DZISIEJSZE FOTO ZROBIONE NA SZYBKO PRZED SPOTEM:
Ori 10-cio ramienne pasują wg. mnie idealnie na zimę. Kolor możesz zmienić dowolnie tak jak zrobił to klife przy pomocy plasti-dipu, plastilaku itp. dzięki czemu zabezpieczysz też felgę przez wszechobecną solą na drogach i będziesz miał możliwość powrotu do oryginalnego koloru kiedy tylko Ci się spodoba.DaMaGe pisze:jak się dba, tak się ma zastanawiam się nad felgami na zimę, albo jakieś alu`15 o ile to ma sens, albo stalówki jakoś ciekawo pomalować ... jakieś propozycje ?? może szary rant na czarnej feldze ??
Co do koloru, to malowałbym jednolicie. Biały, grafit, ew. waląca po oczach pomarańcza :mrgreen:
takie sobie FOTO z Kryspinowa, od dłuższego czasu tylko jeżdżę i nic nie robię ...
[ Dodano: 2014-08-08, 22:25 ]
wracając z wakacji spaliły mi się dwie żarówki w podświetleniu licznika, więc przy pierwszej lepszej okazji demontaż licznika i wymiana wszystkich żarówek na nowe diody, tak to się teraz prezentuje za dnia i wieczora:
[ Dodano: 2014-08-08, 22:25 ]
wracając z wakacji spaliły mi się dwie żarówki w podświetleniu licznika, więc przy pierwszej lepszej okazji demontaż licznika i wymiana wszystkich żarówek na nowe diody, tak to się teraz prezentuje za dnia i wieczora:
orsa_83 pisze:Co do koloru, to malowałbym jednolicie. Biały, grafit, ew. waląca po oczach pomarańcza :mrgreen:
z powodu braku czasu na zimę wskoczyły zwykłe czarne stalówki ...
kupiłem opony letnie, felgi z foto na sprzedaż będą ...
ostatnio także uszczelniona pompa wtryskowa bo czasami kapało i był problem z porannym odpalaniem, po uszczelnieniu po problemie