Cztery lata temu RS Sedan stał właśnie na tej platformie. Avus, też na niej był i jeszcze parę innych prototypów.mrc92ns pisze:czy można np zwiedzić podziemne garaże gdzie trzymają inne "skarby" jak chociażby rs2 sedan
Muzeum Audi Ingolstadt
byłem 2 lata temu super polecam każdemu audi maniakowi, śmieszny hotel 300m oobok tego muzeum namierzyliśmy, ogólnie miasto audi, dużo A1 w super konfiguracjach kolorystycznych , jak masz fiata albo bmw to się mega wyróżniasz ))) polecam restaurację w kompleksie muzeum oraz warto zobaczyć proces wydawania audi niemieccy klienci mogą w salonie kupując nowe wybrać odbiór w ingolstadt.
Odwiedziny Ingolstadt - miasta Audi
Witam. W styczniu szykuje mi się powrót z Holandii z bratem i chcę go sobie urozmaicić. Chcę odwiedzić Ingolstadt Zawsze o tym marzyłem Co oprócz muzeum Audi można tam jeszcze ciekawego zobaczyć? Był tam jakiś forumowicz kiedyś? Jestem Audi maniakiem i wszystko co ma związek z Audi mnie ciekawi
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Ja sobie kupiłem tylko kubek za 5E ale myślę sie kiedy jeszcze raz przejechać bo może nowe okazy będą do obejrzenia a do Ingolstadt mam niecałe 80km
Swoją drogą bilet do muzeum kosztuje 2/4 euro odpowiednio bez przewodnika/z przewodnikiem tak że cena super.
Np BMW w Munchen kosztuje 14 euro za wejście. Może się kiedyś wybiorę. Osobiście jeszcze planuje wypad do Sttungartu do Porsche ale znajomy mówił że tam cały dzień jest zwiedzania
Swoją drogą bilet do muzeum kosztuje 2/4 euro odpowiednio bez przewodnika/z przewodnikiem tak że cena super.
Np BMW w Munchen kosztuje 14 euro za wejście. Może się kiedyś wybiorę. Osobiście jeszcze planuje wypad do Sttungartu do Porsche ale znajomy mówił że tam cały dzień jest zwiedzania