Audi 80 od dziadka. Stan idealny - będą mody!
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi 80 od dziadka. Stan idealny - będą mody!
Witam, przedstawiam mój świeży nabytek Audi b3 - sedan z silnikiem 1.6 75km. Auto przez ostatnie 4 lata stało w garażu, przepalane co jakiś czas. Szukając auta strzelałem raczej w bmw e30, którego jestem fanem od zawsze, ale kiedy zobaczyłem Audi - zmieniłem zdanie
Auto nigdy nie było "puknięte", dotknięte, ma jedną rysę od krzaka, który stał obok garażu. Jedną z rzeczy które mnie naprawdę urzekły to przede wszystkim oryginalne radio GAMMA. Teraz po kupnie i wymianie płynów oraz filtrów zastanawiam się, jak to jest możliwe, że auto z '89 jest w tak idealnym stanie? Zastanawiam się co w niej robić, bo po prostu boję się nią jeździć xD Chciałbym założyć jakieś koło z niedużym rantem + lekko opuścić (bardziej usztywnić) + czekam na propozycje Wysyłam kilka fotek nie długo po kupnie, jutro zrobię ładną sesję i się pochwalę (dodam, że zdjęcia były robione przed myciem)
Auto nigdy nie było "puknięte", dotknięte, ma jedną rysę od krzaka, który stał obok garażu. Jedną z rzeczy które mnie naprawdę urzekły to przede wszystkim oryginalne radio GAMMA. Teraz po kupnie i wymianie płynów oraz filtrów zastanawiam się, jak to jest możliwe, że auto z '89 jest w tak idealnym stanie? Zastanawiam się co w niej robić, bo po prostu boję się nią jeździć xD Chciałbym założyć jakieś koło z niedużym rantem + lekko opuścić (bardziej usztywnić) + czekam na propozycje Wysyłam kilka fotek nie długo po kupnie, jutro zrobię ładną sesję i się pochwalę (dodam, że zdjęcia były robione przed myciem)
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
https://www.facebook.com/autado10tys - Widzicie zdjęcie w tle? Takie chcę fele Ale najpierw nagłośnienie. Tylko ciekawe czy wzmacniacz z tuba podejdą pod radio gamma, ktoś wie? Nie znam się na tym kompletnie ;/
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
za 1,5k można mieć już bolero 17", jeśli znajdziesz
oz turbo sie znaja, bbs rs tez ale cenowo obie nie pasuja
mozesz poszukac ori z b3 90 ronali aero, ja mam takie u siebie (byly 14 i 15" )
speedline tez jako oryginal,. niezniszczalna felga i cena jeszcze bardzo przysepna
pasuja tez 10ramienne z b4 15"
i jeszcze troche innech ciekawych jest ale niestety czesto powyzej 1k pln
oz turbo sie znaja, bbs rs tez ale cenowo obie nie pasuja
mozesz poszukac ori z b3 90 ronali aero, ja mam takie u siebie (byly 14 i 15" )
speedline tez jako oryginal,. niezniszczalna felga i cena jeszcze bardzo przysepna
pasuja tez 10ramienne z b4 15"
i jeszcze troche innech ciekawych jest ale niestety czesto powyzej 1k pln
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80