Biała 100C4 by hexman - FlatFive's, US/Jap, sesja str. 11
ziemor, nie słódź aż tak bardzo bo w piórka obrosnę;)
A części za 1/10 ceny, no cóż - taka moja natura :mrgreen:
Mały UP w temacie
Dzięki pomocy Ziemora i Jego zdolnościom do jako takiego lutowania kabli* na pokładzie zagościł monitoring 24/7 (istne CCTV) w postaci dwóch kamer (przód +tył rejestrujące jazdę i wszystkie postoje - oby nie przydało się to jak najdłużej)
Miałem dość sytuacji kiedy zostawiając samochód na parkingu był obity, miał porysowane listwy (dobrze że tylko!).
Zacząłem myśleć o tego typu rozwiązaniu kiedy rano chcąc jechać na uczelnie zobaczyłem pogięty błotnik, połamane 2 listwy na błotniku i jedną na drzwiach i porysowany kołpak - suma summarum gdybym miał wtedy kamerę to zwróciłaby się kilkukrotnie.
*czarodziej!
A części za 1/10 ceny, no cóż - taka moja natura :mrgreen:
Mały UP w temacie
Dzięki pomocy Ziemora i Jego zdolnościom do jako takiego lutowania kabli* na pokładzie zagościł monitoring 24/7 (istne CCTV) w postaci dwóch kamer (przód +tył rejestrujące jazdę i wszystkie postoje - oby nie przydało się to jak najdłużej)
Miałem dość sytuacji kiedy zostawiając samochód na parkingu był obity, miał porysowane listwy (dobrze że tylko!).
Zacząłem myśleć o tego typu rozwiązaniu kiedy rano chcąc jechać na uczelnie zobaczyłem pogięty błotnik, połamane 2 listwy na błotniku i jedną na drzwiach i porysowany kołpak - suma summarum gdybym miał wtedy kamerę to zwróciłaby się kilkukrotnie.
*czarodziej!
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
hexman, wpadasz na kryspinów <pijaczek>
https://audi80.pl/kryspinow-vol5-1-3 ... htm#945773
https://audi80.pl/kryspinow-vol5-1-3 ... htm#945773
gazela93, mogę powiedzieć coś podobnego o Twojej B4 <ok>
Lucazzz, niestety nie. Od początku Twojego tematu byłem nastawiony że będę i to na całości, ale po kilku dniach otrzymałem datę egzaminu do ITS w Katowicach na 2 sierpnia :-x
I nie w ch** to nie pasuje! Już od początku roku czekałem na Kryspinów
PS. Może to i lepiej, bo wsadziłbyś do mnie swoje ZW1, a wziął moje flaty :mrgreen:
Lucazzz, niestety nie. Od początku Twojego tematu byłem nastawiony że będę i to na całości, ale po kilku dniach otrzymałem datę egzaminu do ITS w Katowicach na 2 sierpnia :-x
I nie w ch** to nie pasuje! Już od początku roku czekałem na Kryspinów
PS. Może to i lepiej, bo wsadziłbyś do mnie swoje ZW1, a wziął moje flaty :mrgreen:
Wino, pewu
[ Dodano: 2014-08-25, 07:41 ]
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami dostałem interesujące Was zdjęcia z III Ogólnopolskiego Zlotu Audi C4.
Sesja wyszła na spontanie, ale efekty są piorunujące.
A tutaj trzy "białe damy" ze zlotu
PS. Co do samego postu nie ma się co rozpisywać - tutaj główną rolę grają zdjęcia:)
[ Dodano: 2014-08-25, 07:41 ]
Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami dostałem interesujące Was zdjęcia z III Ogólnopolskiego Zlotu Audi C4.
Sesja wyszła na spontanie, ale efekty są piorunujące.
A tutaj trzy "białe damy" ze zlotu
PS. Co do samego postu nie ma się co rozpisywać - tutaj główną rolę grają zdjęcia:)
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- AudiLaziska
- Forum Audi 80