Jak się da pogadać to pozdrowie - no chyba że mi trema nie pozwoli
Tylko cholercia w tym jest największy problem, że nie mam jeszcze żadnych klubowych gadżetów, bo jakoś się z tym bardzo ociągałem (wstyd przyznać

)
Furka oczywiście będzie wypucowana ale jakoś nie wiem czy pogodę uda się zamówić fajną :-|
[ Dodano: 2007-12-12, 16:19 ]
No i po nagraniu.
Niestety nie miałem szansy nikogo pozdrowić na ekranie. Bohaterem programu był tylko a może i aż mój Audik.
Będzie to program porównujący AUDI 80 Avant 1.9 TDI (czyli mój) z BMW serii 3 turing z silnikiem 1.7 TDS
Powiem Wam, że trochę mnie zaskoczyła tzw. niska budżetowość programu. Jakoś sobie wyobrażałem nagranie takiego programu inaczej, z udziałem większej ekipy itp. A tu raptem 4 osoby z TVN i turbo Skoda to cała ekipa

Nawet kawy ani herbaty nie było na "planie programu"

a przydałaby się bo trochę było zimno i nawet później deszczowo.
Najmniej fajne było to, że nawet producenci i realizatorzy programu nie mięli żadnych gadżetów firmowych na pamiątkę dla nas uczestników programu (czyt. właścicieli samochodów uczestniczących)
Uważam oczywiście, że zwycięzca tego pojedynku może być tylko jeden i jest nim AUDI (tutaj chciałbym pozdrowić właścicieli uczestniczącego w programie BMW - przedstawicieli BMW klub Poznań)