KRYSPINÓW vol.5 1-3 sierpnia 2014
Podoba mi się opcja z parkingiem tylko dla nas, nowe miejsce może być ciekawe, nagłośnienie sprawy to fajny temat, ale czy parking jest przygotowany na przyjęcie takie ilości aut ? I jeszcze jedna kwestia, czy chcemy takich tłumów ludzi ? Taka stała ekipa to świetna sprawa, poznanie nowych ludzi to też świetna sprawa. Możemy omówić plany na przyszły rok i zrobić co się da, żeby było nas jak maj więcej . To jest moje zdanie i takie moje przemyślenia. Do zobaczyska.
Sluchajcie , nie wazne czy twoje audi 80 czy inne jest gotowym projektem czy tez zwykłą seria , nie o to chodzi w tym wszystkim ,spotykamy sie jak najliczniejsza grupa i bawimy we własnym towarzystwie :D
co do pytanie o przyjecie takiej ilości aut spodziewany się nie więcej jak 50- 60 max , co nie oznacza ze tyle będzie
co do pytanie o przyjecie takiej ilości aut spodziewany się nie więcej jak 50- 60 max , co nie oznacza ze tyle będzie
O 16 spotykamy się w tym miejscu dokładnie ? http://scr.hu/0gde/751zi
[ Dodano: 2014-07-27, 17:58 ]
Macie:
Tylko nie umiem zaprosić osób które lubią ten Fanpage.
[ Dodano: 2014-07-27, 17:58 ]
Macie:
Tylko nie umiem zaprosić osób które lubią ten Fanpage.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.3 7A
No i na taką odpowiedz czekałem mogą wbijać wszyscy posiadacze audi 80 lub innego audi :mrgreen:jabko_nb pisze:Sluchajcie , nie wazne czy twoje audi 80 czy inne jest gotowym projektem czy tez zwykłą seria , nie o to chodzi w tym wszystkim ,spotykamy sie jak najliczniejsza grupa i bawimy we własnym towarzystwie :D
Z dosiadczenia wiem ze ilosc nie przeklada sie na jakosc, jak jest za duzo ludzi to robia sie grupki i to juz jest srednie. Wedlug mnie Wydarzenie na fejsie powinno juz byc dawo bo wtedy bylo by wiadomo ile osob bedzie na pewno a ile ewentualnie dojedzie. W klubie VCI robilismy liste przed zlotem, tytaj takiej nie ma. Nie wiem czemu.
Odpowiedz jest prosta bo zjazd na Kryspinów jest nie oficjalny jak co roku przyjeżdża kto chce jest rzucone hasło o terminie i tyle ja zaś z doświadczenia wiem że spora grupa ludzi którzy się oferują nie przyjeżdżają i są też tacy co piszą że jak by data byłą taka to by byli albo jak by coś tam to coś tam bblllaaa bllllaaaa bbblllaaa jest data jest miejsce chcesz to wpadasz nie to nie tyle. Co do tworzenie się grup jest to wszędzie i zawsze tak będzie jak jest więcej ludzi jak 10/15 i nie ma nic w tym złego to nie koncert zespołu by pod jedna sceną skakać zdrówka
Ostatnio zmieniony 28 lip 2014, 11:17 przez Bronek27, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir1988
- Audi 80 Klub