[B4 LIMO ABK] by 123krzysiek123 Czerwona strzała
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Ja mam też oryginalną wiązkę i włączają się mi na poziomie pozycji. Tylko że za nic nie mogę zrozumieć tekstu Popeja. U mnie działa to tak, że jak włączam światła przednie to włączają się tylko przenie przeciwmgielne. Włączając tylne przeciwmgielne włączają się tylne i przednie. A w tekscie popeja odniosłem odwrotne wrażenie <ok>
Według mnie to jest bezsens, na przednich możesz sobie jeździć cały dzień nawet jak świeci słońce a na tylnych już nie. I dziwne by było że jak chcesz sobie pojeździć na przednich w słoneczny dzień to Ci się też zapalą tylne.
Tutaj jest wycinek z jakiegoś kodeksu czy coś:
- Jeżeli samochód jest wyposażony w światła przeciwmgłowe, kierujący ma obowiązek używania przednich świateł w czasie jazdy w zmniejszonych warunkach przejrzystości powietrza spowodowanej mgłą, opadami atmosferycznymi lub innymi przyczynami, które mają wpływ na bezpieczeństwo ruchu. Natomiast tylne światła przeciwmgłowe kierujący może (a to oznacza, że nie musi) włączać wraz z przednimi w warunkach, gdy przejrzystość powietrza ogranicza widoczność na odległość nie mniejszą niż 50 metrów. W razie poprawy widoczności jest on obowiązany niezwłocznie wyłączyć tylne światła halogenowe.
Ponadto kierujący pojazdem może używać przednich świateł przeciwmgłowych od zmierzchu do świtu na drodze krętej, również w warunkach normalnej przejrzystości powietrza. Chodzi to o trasy oznaczone odpowiednimi znakami drogowymi: A-3 "niebezpieczne zakręty - pierwszy w prawo" lub A-4 "niebezpieczne zakręty - pierwszy w lewo" z umieszczoną pod znakiem tabliczką T-5 wskazującą początek drogi krętej.
Tutaj jest wycinek z jakiegoś kodeksu czy coś:
- Jeżeli samochód jest wyposażony w światła przeciwmgłowe, kierujący ma obowiązek używania przednich świateł w czasie jazdy w zmniejszonych warunkach przejrzystości powietrza spowodowanej mgłą, opadami atmosferycznymi lub innymi przyczynami, które mają wpływ na bezpieczeństwo ruchu. Natomiast tylne światła przeciwmgłowe kierujący może (a to oznacza, że nie musi) włączać wraz z przednimi w warunkach, gdy przejrzystość powietrza ogranicza widoczność na odległość nie mniejszą niż 50 metrów. W razie poprawy widoczności jest on obowiązany niezwłocznie wyłączyć tylne światła halogenowe.
Ponadto kierujący pojazdem może używać przednich świateł przeciwmgłowych od zmierzchu do świtu na drodze krętej, również w warunkach normalnej przejrzystości powietrza. Chodzi to o trasy oznaczone odpowiednimi znakami drogowymi: A-3 "niebezpieczne zakręty - pierwszy w prawo" lub A-4 "niebezpieczne zakręty - pierwszy w lewo" z umieszczoną pod znakiem tabliczką T-5 wskazującą początek drogi krętej.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wszystko podłączone halogeny działają. Na razie bez przekaźnika jak będę wiedział jak podłączyć to się da przekaźnik. Nawet po ori wiązce widać, że jak zapali się tylny halogen to zapalą się i przednie halogeny :mrgreen:
[ Dodano: 2014-08-05, 21:13 ]
Przód zrobiony <ok>
Małe mody z tyłu też będą :mrgreen: <ok>
[ Dodano: 2014-08-05, 21:13 ]
Przód zrobiony <ok>
Małe mody z tyłu też będą :mrgreen: <ok>