[Audi Cabrio 1.8T+] by DEDHI (film str.18)
Dziękuję wszystkim za komentarze .
Jeżeli chodzi o zabezpieczenie głośnika to razie rozważam chromowane lub czarne pręty lub pleksi z logo Audi.
Oczywiście wszystko to będzie podświetlone. Nie ma to być chamska choinka tylko dyskretne podświetlenie.
Muszę zrobić testy przed montażem czy efekt będzie zadawalający... Rozmowy z fachowcem od pleksi są już prowadzone :mrgreen:
@ Stawsz, mogę ci pomóc
@ Pietrówa, dzięki za pomysły <ok>
@ Duo jeżeli chodzi o spinki bagażnika to mam ich nie dobór ale pracuję nad tym
Jeżeli chodzi o zabezpieczenie głośnika to razie rozważam chromowane lub czarne pręty lub pleksi z logo Audi.
Oczywiście wszystko to będzie podświetlone. Nie ma to być chamska choinka tylko dyskretne podświetlenie.
Muszę zrobić testy przed montażem czy efekt będzie zadawalający... Rozmowy z fachowcem od pleksi są już prowadzone :mrgreen:
@ Stawsz, mogę ci pomóc
@ Pietrówa, dzięki za pomysły <ok>
@ Duo jeżeli chodzi o spinki bagażnika to mam ich nie dobór ale pracuję nad tym
kogo masz na mysli? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:DEDHI pisze:Rozmowy z fachowcem od pleksi są już prowadzone
zgadzam sie, ale nie trzeba tak robic aby osiagnac konkretny efekt. mowa tutaj raczej nie o pojedynczych diodach ale o tasmach smd. gdyby bylo inaczej to w pelni popieram Cie TomaszuPopej pisze:zrób podświetlenie diodami zanużonymi w tym plexi żeby ono promieniowało światłem
dzieki za dzisiejsze spotkanie. cab robi gnój! poza tym obmacanie na realu zabudowy miejmy nadzieje zaowocowało nowymi pomyłsami :mrgreen:
biere sie do roboty, miejmy nadzieje, ze bedzie cos z tego :roll: :mrgreen: 8-)
Jeżeli chodzi o inny zderzak i soczewki to na pewno kiedyś wpadną ale na razie zbieram na swap Muszę jeszcze deskorolkę trochę obniżyć i szukam sprężyn -60 na przód a z tyłem sobie poradzę bo regulacja jest na talerzykach...
@ luk448 tak mieszkam w Pruszkowie.
.
[ Dodano: 2014-11-02, 21:29 ]
Ze względu na kilka zapytań dotyczących mojej zabudowy, postanowiłem uchylić rąbka tajemnicy
Podświetlenie bagarka.
Postanowiłem zrobić podświetlenie do bagażnika. W następnej kolejności osłona głośnika ale to musi jeszcze poczekać 
Zmiana dekoru (do kompletu)
Tego dekoru szukałem prawie 2 lata a wszystko ze względu na słabą dostępność towaru. Pierwszy zakup okazał się klapą ze względu na uszkodzenie przez pocztę ( źle zabezpieczona przesyłka ) ale następny zakup już był ok. :mrgreen:
cdn.
@ luk448 tak mieszkam w Pruszkowie.
.
[ Dodano: 2014-11-02, 21:29 ]
Ze względu na kilka zapytań dotyczących mojej zabudowy, postanowiłem uchylić rąbka tajemnicy
Podświetlenie bagarka.
Postanowiłem zrobić podświetlenie do bagażnika. W następnej kolejności osłona głośnika ale to musi jeszcze poczekać 
Zmiana dekoru (do kompletu)
Tego dekoru szukałem prawie 2 lata a wszystko ze względu na słabą dostępność towaru. Pierwszy zakup okazał się klapą ze względu na uszkodzenie przez pocztę ( źle zabezpieczona przesyłka ) ale następny zakup już był ok. :mrgreen:
cdn.